2012-04-13 08:24:07
Φωτογραφία για Οι μεγάλες εφημερίδες στη Βρετανία στρέφονται προς τα κοινωνικά δίκτυα
Η στροφή των μεγάλων εφημερίδων και ενημερωτικών δικτύων στα social media δείχνει, αν μη τι άλλο, το μέλλον του Τύπου και της ενημέρωσης...

Όλο και περισσότερες εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης εκμεταλλεύονται τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργώντας όχι μόνο ειδικές σελίδες, αλλά και εφαρμογές που είναι εξαιρετικά εύχρηστες στους χρήστες.

Τελευταία μόδα: οι social readers, οι οποίοι μετατρέπουν την ροή ειδήσεων από πασίγνωστα sites σε μορφή περιοδικού, ενώ αφού γίνει ο συγχρονισμός, όλη η πληροφορία παραμένει διαθέσιμη και offline!

Μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι και ενημερωτικά sites προσθέτουν το περιεχόμενό τους σε social readers όπως το Google Currents, ενώ μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής (διαθέσιμη δωρεάν για συσκευές iOS και Android), ο χρήστης μπορεί να συγχρονίσει το λογαριασμό που διατηρεί στο Google Reader για παράδειγμα και να προσθέσει οποιοδήποτε RSS feed ιστοσελίδας στο Currents.

The Guardian, Metro, Independent, Sun, Evening Standard, Now Magazine και NME είναι ορισμένοι από τους τίτλους που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή για την εφαρμογή της Google, που ανταγωνίζεται το Zite και το Flipboard.

Ήδη όλο και περισσότεροι χρήστες αξιοποιούν τις νέες εφαρμογές και τις νέες τεχνολογίες, καθώς χάρη στους social readers ο χρήστης έχει από οποιαδήποτε φορητή συσκευή ή smartphone, άμεση και άνετη πρόσβαση στην ενημέρωση...
mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ