2012-04-13 08:24:50
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΝΤΟΡΣΕΪ ΚΑΙ ΧΑΪΝΣ ΕΝΑ... ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!
Τζόι Ντόρσεϊ και Κάιλ Χάινς "κλέβουν" την παράσταση στον Ολυμπιακό, με τις εμφανίσεις τους, έχοντας δημιουργήσει ήδη τις προϋποθέσεις παραμονής τους.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά την προοπτική της συνέχισης της συνεργασίας τους, αφού οι δύο Αμερικανοί δημιουργούν «εκρηκτικό» δίδυμο στη ρακέτα της ομάδας και η παρουσία τους κρίνεται καταλυτική στην εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τόσο το συμβόλαιο του Τζόι Ντόρσεϊ όσο και αυτό του Κάιλ Χάινς λήγουν το καλοκαίρι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει μία ειδική παράμετρος που θα αποτελέσει «κλειδί» στην παραμονή τους.

Στον Ολυμπιακό ναι μεν έχουν ήδη αρχίσει να θέλουν την παραμονή τους, αλλά για να συμβεί αυτό και να παραμείνουν ως «πακέτο» στο Λιμάνι θα πρέπει να καρποφορήσουν οι προσπάθειες να πάρει κοινοτικό διαβατήριο ο ένας από τους δύο.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες κινήσεις για την έκδοση διαβατηρίου από χώρα των Βαλκανίων, αν και δεν έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική εξέλιξη. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ