2012-04-13 08:47:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με τους... βο(υ)λευτές!
Βλέπω εδώ και αρκετές μέρες να παίζεται το ίδιο έργο, που εδώ και χρόνια βλέπουμε πριν τις εκλογές! Υποψήφιοι βουλευτές να τρέχουν να ζητούν... την ψήφο μας και ο κόσμος και τα κομματόσκυλα να τρέχουν , να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν από πίσω τους.

Που είναι αυτά για τα οποία πριν από λίγο καιρό διαδηλώναμε και φωνάζαμε έξω από την βουλή; Υποκρισία στο μεγαλείο της ή ηλιθιότητα!!!!!

Αυτοί που πριν λίγο καιρό μας έσωζαν, τώρα θέλουν την ψήφο μας να μας ξανασώσουν , αυτοί που πριν από λίγο καιρό μας κατέβασαν τα παντελόνια , τώρα θέλουν να μας απαυτώσουν (νόμιμα) εκλεγμένοι από τον λαό.

Αυτοί που μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας και πλουτίζουν, που καλοπερνάν με τις οικογένειές τους και κάνουν ταξίδια σ' όλο τον κόσμο χρεώνοντας τα σε μας, αυτοί που σπουδάζουν τα παιδιά τους στα ξένα πανεπιστήμια και κολέγια, αυτοί που έχουν βγάλει όλα τα χρήματά τους στο εξωτερικό, αυτοί που μας έμαθαν ότι πάνω απ' όλα είναι ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ και μετά η πατρίδα μας , αυτοί που πάνω στον δικό μας ιδρώτα και στο δικό μας αίμα χτίζουν τις περιουσίες τους .

Τι να κάνουμε; .........

Αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Λεμονής αποκαλύπτει…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Λεμονής αποκαλύπτει…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ