2012-04-13 08:48:04
Φωτογραφία για Προσφυγή ο Μπιάρσμιρ!
Ο Ματίας Μπιάρσμιρ έκανε την αρχή με τον Σουηδό αμυντικό να καταθέτει προσφυγή και να ζητάει από τον Παναθηναϊκό 870.000 ευρώ και την ελευθερία του!

Φαίνεται πως δεν είχε άλλη υπομονή ο Μπιάρσμιρ και μέσω του εκπροσώπου του, Μάρτιν Νταλίν, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταθέτει προσφυγή στον Παναθηναϊκό. Μέσω Έλληνα δικηγόρου, του οποίου έδωσε εντολή ο Νταλίν, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ζητάει 850.000 και μαζί την ελευθερία του από τους «πράσινους» όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday».

Συγκεκριμένα είναι 350.000 που του οφείλονται και επιπλέον το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν ενημερωθεί στην αρχή της εβδομάδας πως θα μοιραστούν κάποια χρήματα, με την πλευρά του Μπιάρσμιρ να θεωρεί ότι θα κατατεθεί κάποιο ποσό από το συμβόλαιό του.

Ωστόσο αυτό που είδε στο λογαριασμό του ήταν 1.100, κατά πάσα πιθανότητα το δώρο του Πάσχα, και γι΄ αυτό οδηγήθηκε στην επιλογή της προσφυγής παρά το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του έχει καλές σχέσεις με τον Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά του πάντως ο παίκτης βρίσκεται για διακοπές στη Ρώμη, μαζί με την οικογένειά του, και έλεγε πως δεν ήθελε να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο αλλά δεν είχε διαφορετική επιλογή από τη στιγμή που δεν έβλεπε να αλλάζει η κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ