2013-11-23 19:53:02
Φωτογραφία για «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου ο Λορέντσο Ντελισάντι.

Ο ατζέντης της FIFA έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com" και ανέφερε ότι ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού έχει όλα τα φόντα να παίξει σε κάποια ιταλική ομάδα και μάλιστα σε μια από τις πρώτες 6-7 της βαθμολογίας.

Με την Ελλάδα να κάνει καλές εμφανίσεις και να παίρνει την πρόκριση επί της Ρουμανίας, σε συνδυασμό με την εκτελεστική του δεινότητα σε πρωτάθλημα και Champions League, είναι απόλυτα φυσιολογικό για τον Μήτρογλου να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην ερώτηση που τέθηκε λοιπόν για το αν ο επιθετικός του Θρύλου μπορεί να παίξει στην Ιταλία, ο Ντελισάντι είπε. «Η ιστορία του Κώστα Μήτρογλου έχει ως εξής: Ο παίκτης ανακαλύφθηκε από εμένα και τον Ίλια Ίβιτς στη Γερμανία, με τον Ολυμπιακό να τον αγοράζει. Πάντα είχε την αίσθηση του γκολ και όπου και να έπαιξε, σκόραρε».

Στη συνέχεια τόνισε: «Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει σπουδαία φυσική κατάσταση. Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στην Ιταλία, ακόμα και στις πρώτες 6-7 ομάδες. Παρόλο που δεν νομίζω ότι θα πετύχει 15-20 γκολ που έχει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ιταλούς αμυντικούς, υπάρχει μεγάλη διαφορά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ