2012-04-13 08:56:36
Φωτογραφία για «Για το καλύτερο στην Πόλη»
«Για το καλύτερο στην Πόλη» 12/4/2012

Ο Κάιλ Χάινς βρέθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στο Official BC Store του Ολυμπιακού για να πραγματοποιήσει την κλήρωση για το διπλό εισιτήριο που προσφέρει η ΚΑΕ για το Final-Four της Ευρωλίγκα. Εκεί παραβρέθηκαν 200 και πλέον φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και ο Θρυλέων, ο οποίος είχε στήσει το δικό του πάρτι μαζί με τους μικρούς φίλους των "ερυθρόλευκων".

Την παράσταση στην εκδήλωση έκλεψε το φανταστικό μπλουζάκι της ΚΑΕ που δείχνει την γέφυρα της Κωνσταντινούπολης και την Αγία Σοφία και βεβαίως το σήμα του Ολυμπιακού.  Το t-shirt αυτό φόραγε και ο Χάινς, με τον αριθμό του και το όνομά του στην πλάτη και έγινε ανάρπαστο από τους φίλους του Θρύλου. Το μπλουζάκι κυκλοφορεί σε άσπρο και κόκκινο και η  απαίτηση του κόσμου είναι να κυκλοφορήσει και σε μαύρο χρώμα.

Ο Κάιλ Χάινς δήλωσε αρχικά: "Οι αγώνες των πλέι-οφ είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για εμάς ώστε να προετοιμαστούμε για το Final- Four. Δεν σκεφτόμαστε ότι θα είναι εκεί ο Παναθηναϊκός, εμάς μας απασχολεί το δικό μας παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιον θα βρούμε μπροστά μας ως αντίπαλο. Εμείς πάμε για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".


Στην συνέχεια ο Αμερικανός ρωτήθηκε αν πίστευε ότι θα φόραγε αυτή την εποχή το συγκεκριμένο μπλουζάκι, δεδομένου του αρνητικού ξεκινήματος που είχε η ομάδα στην αρχή της σεζόν και ο Χάινς απάντησε: "Είχα πίστη στην ομάδα από την αρχή. Από την στιγμή που ήρθαν οι Λο και Ντόρσεϊ έχουμε παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Με το Τζο (σ.σ. Ντόρσεϊ) γνωριζόμαστε χρόνια από την Αμερική και ήταν εύκολο να βρεθούμε μέσα στο παρκέ. Πλέον όλη η ομάδα παίζει καλύτερα, το ίδιο και εγώ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και ό,τι καλύτερο στην Κωνσταντινούπολη".
www.thrylos.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ