2012-04-13 08:53:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη που αφορά τους δημόσιους υπάλληλους
Σε ένα πελατειακό κράτος όπως λέτε ( όπου ο καθένας προσπαθεί να βρει τρόπο να τρυπώσει κάπου) δεν φταίει ο υπάλληλος, φταίει το Κράτος που το επιτρέπει να γίνεται. Οταν δεν υπάρχει αξιοκρατία ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει όπως μπορεί ( ή γιατί έτσι κάνουν όλοι). Οταν πας λοιπόν με το σταυρό στο χέρι το πιθανότερο είναι ότι θα βρεθεί κάποιος να σε παρακάμψει και να μείνεις άνεργος παρ! όλα τα πτυχία σου.

Υπάρχουν βέβαια και αξιοκρατικοί μηχανισμοί αλλά μάλλον τους έχουν ξεχάσει γιατί έτσι τους βολεύει. Νοοτροπίες έπειτα τόσων χρόνων δεν είναι εύκολο να άλλάξουν χρειάζεται πολλή δουλειά και απ' όλους μας.

Αλλωστε όλοι το ξέρουμε ότι η πολιτική είναι βρώμικη από μόνη της και ο καλύτερος πολιτικός να είσαι και τις καλύτερες προθέσεις να έχεις δε θα σε αφήσουν ν΄αγιάσεις.

Στη Γερμανία π.χ. ο δημόσιος υπάλληλος είναι ο πιο κακκοπληρωμένος και χωρίς μονιμότητα νομίζω. Αλλά εκεί τα πράγματα είναιδιαφορετικά


δουλεύει ο ιδιωτικός τομέας γιατί υπάρχει βιομηχανία και δουλειές, εδώ δεν υπάρχει τίποτα, παρα μόνο εκμετάλευση και μισθοί πείνας, γιαυτό όλοι θέλουν το δημόσιο παρόλα τα χάλια του. Κι εμένα ο ά ντρας μου δούλευε από τα 13 του σα σκυλί αλλά έλεγε το εξής, "αφού δεν είχα μυαλό να σπουδάσω καλά να πάθω¨" δεν τα έβαζε με τους Δ.Υ.

Για μένα κάθε άνθρωπος είναι επιστήμων στο είδος του όποια δουλειά και να κάνει, αρκεί να την κάνει σωστά.Τώρα αν θα άλλαξει ποτέ η νοοτροπία του έλληνα αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο που θέλει πολύ μελάνι. Για όλα τα κακά αυτής της χώρας δεν φταίνε οι δ.υπάλληλοι.'Ελεος.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Είδε» Καπίνο η Φούλαμ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Είδε» Καπίνο η Φούλαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ