2012-04-13 09:30:11
Φωτογραφία για Πήραν προθεσμία να απολογηθούν
Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή κ. Μαλλή οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου, που συνελήφθησαν τη Μεγάλη Τετάρτη μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πάρει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Πρόκειται για τους Γιώργο Σαχπατζίδη επιχειρηματία, Νίκο Ζήγρα εξάδελφο του πρώην υπουργού, δικαιούχο offshore εταιρείας και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου λογίστρια, εκπρόσωπο στην Ελλάδα offshore εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση (η εισαγγελία έχει εκδώσει διάταξη δημοσιοποιήσης των ονομάτων).

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται ο τέταρτος εκ των συγκατηγορουμένων του κ. Τσοχατζόπουλου, Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην κόρη του, Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία με τον πρώην υπουργό, που αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι τρεις που έλαβαν σήμερα προθεσμία θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ