2013-11-25 12:33:13
Φωτογραφία για Σκληρή κριτική 23χρονου αναγνώστη για τους εκπαιδευτικούς
Έχουμε και λέμε κύριοι απεργοί στα Πανεπιστήμια με τους "άδικους" μισθούς των 1500 ευρώ:

15 μέρες τα Χριστούγεννα και 15 μέρες το Πάσχα μας κάνουν 30 μέρες. Πάει ο ένας μήνας.. Συν 3 μήνες το καλοκαίρι σύνολο 4 οι μήνες...Πληρώνεστε 1500x12 μήνες = 18000 ευρώ.

Δουλεύετε 8 μήνες δηλαδή 18000/8 = 2250 ευρώ για κάθε μήνα δουλείας.. Καθόλου άσχημα.

Εν τω μεταξύ όλοι οι άλλοι δουλεύουν 8άωρο και οι δάσκαλοι, καθηγητές, πανεπιστημιακοί στη χειρότερη περίπτωση να δουλεύουν 6ωρο. Βάλε 1 ώρα τα διαλείμματα. Πάμε στις 5 ώρες.. Βγάλε και 10 λεπτά μέσα στη τάξη/αίθουσα για κάθε ώρα μαθηματος που συζητατε τα νεα της εβδομαδας και αλλες βλακειες με τους μαθητες. Παμε στις 4 ωρες. Βαλε και το καφεδακι μας που ερχεται οπως το θελουμε και οποτε το θελουμε.. Βαλε και οποτε γουσταρουμε εχω πονοκεφαλο δε μπορω να παω για μαθημα.. Βαλε και οσο θελω αργω στη ταξη γιατι δε μου λεει κανεις τιποτα αλλα αν αργησει ο μαθητης του κατεβαζω τα καντήλια της ζωης μου.

Τσιγαρακι ανενοχλητος στην αυλη του σχολειου..

Θυμαμαι οταν πηγαινα σχολειο και ανεφερε καποιος μαθητης στον καθηγητη οτι ''τα καλοκαιρια δε δουλευετε και πληρωνεστε'' και η απαντηση του καθηγητη ''Αμα θελαν να γινοντουσαν και οι γονεις σας καθηγητες'' Και φυσικα ολοι ξερουμε ποσο τρομερο μαθημα γινεται στα ελληνικη σχολεια και ποσο ικανοι ειναι οι Ελληνες εκπαιδευτικοι.

Αυτα απο εναν 23χρονο που εφυγε απο την Ελλαδα και σωθηκε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ