2012-04-13 13:39:02
Φωτογραφία για Σημάδια παραμονής Μπόλονι στον ΠΑΟΚ - 60% μειωμένο μπάτζετ!
  Η συνάντηση του Λάζλο Μπόλονι με τους Βρύζα, Κωνσταντινίδη έδειξε ότι υπάρχει διάθεση από την πλευρά του Ρουμάνου να μείνει στον ΠΑΟΚ, αφού έγινε και συζήτηση για το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Κλίμα αισιοδοξίας υπάρχει στον ΠΑΟΚhttp://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3529186994468801174 για την παραμονή του Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη και συζήτησαν τα θέματα της ομάδας.

Αρκετή κουβέντα έγινε και για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο Ζήσης Βρύζας ενημέρωσε τον προπονητή ότι το μπάτζετ θα είναι αρκετά μειωμένο, περίπου στο 60% σε σχέση με το φετινό και θα πρέπει να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τους νέους παίκτες από τις ακαδημίες.

Ο Μπόλονι ζήτησε την παραμονή και έμπειρων παικτών ώστε να βελτιωθούν οι νέοι, ενώ έδειξε ότι καταλαβαίνει τους λόγους που αναγκάζουν τη διοίκηση να μειώσει στα 5 εκατομμύρια ευρώ το μπάτζετ.

Πάντως αν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα υπάρξει μία μικρή αύξηση στο ποσό που θα διατεθεί για το ρόστερ.

Οι τρεις άντρες αναφέρθηκαν και το ματς κόντρα στη Δόξα Δράμας που είναι πολύ κρίσιμο αφού ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την παρουσία του στα πλέι οφ και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να κρατάει την τύχη στα χέρια του.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Μεγάλη Παρασκευή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μεγάλη Παρασκευή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ