2013-11-28 11:54:45
Φωτογραφία για Ένταση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ
Σε ένα ιδιαίτερα οξυμένο κλίμα διεξάγεται αυτήν την ώρα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, με δεκάδες δημοτικούς υπαλλήλους σε "διαθεσιμότητα", τόσο εντός, όσο και... εκτός της αίθουσας, που διεξάγεται η Γενική Συνέλευση, να διαμαρτύρονται, για τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στην επαγγελματική τους καθημερινότητα.

Οι αντεγκλήσεις ξεκίνησαν με το "καλημέρα", όταν στο "βήμα" ανέβηκε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Θέμης Μπαλασόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε πως, η ευθύνη για τη "διαθεσιμότητα" των Σχολικών Φυλάκων, βαραίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Δημάρχους.

Οι Δήμαρχοι αντέδρασαν, άμεσα, με έντονες φωνές και αποδοκιμασίες, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη, να ζητά να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ζητώντας, ταυτόχρονα, από τον κ. Θ. Μπαλασόπουλο να ανακαλέσει την τοποθέτησή του, λέγοντας του πως, όποια δικαστική διαμάχη των Σχολικών Φυλάκων έχει κερδηθεί μέχρι σήμερα, οφείλεται σε ενέργειες Δημάρχων.


Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. όχι μόνο δεν ανακάλεσε, αλλά συνέχισε την καταγγελία του, "ρίχνοντας" τις ευθύνες στη συνέχεια και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, κάνοντας λόγο για "επιλεκτική" συμπεριφορά εκ μέρους του Υπουργείου Δ.Μ.&Η.Δ., αφού οδηγοί που ανήκαν στο Υπουργείο και τέθηκαν σε καθεστώς "διαθεσιμότητας", με ειδική ρύθμιση, θα τοποθετηθούν σε νέες Υπηρεσίες, σύμφωνα με τον κ. Μπαλασόπουλο.

Ο δριμύς, εκ νέου λόγος, του κ. Θέμη Μπαλασόπουλου, εξόργισε ξανά του μετέχοντες στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση αιρετούς, που κάλεσαν τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. να κατέβει από το "βήμα"!

Ο κ. Κώστας Ασκούνης, σε μία νέα προσπάθειά του, να κατευνάσει τα ήδη οξυμένα "πνεύματα", είπε: «Αφήστε τον Θέμη να ολοκληρώσει»..., τοποθέτηση, όμως, που προκάλεσε την αντίδραση του ίδιου του Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη του είπε: «Δεν είμαι ο Θέμης. Είμαι ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.!».
epoli.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ