2012-04-13 16:49:04
Φωτογραφία για Επιστολή προς Γιώργο Παπανδρέου σχετικά με την πολιτική του Jeffrey
Επειδή ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, απέτυχε παταγωδώς ως πολιτικός στην Ελλάδα, την οποία μέσα σε μόλις δύο χρόνια ως Πρωθυπουργός διέλυσε την χώρα, του προτείνουμε να φύγει από την Ελλάδα και να δοκιμάσει την τύχη του στην γενέτειρα του, την Αμερικανική Συμπολιτεία (U.S.A.) βάζοντας υποψηφιότητα με το Δημοκρατικό Κόμμα (DEMOCRATIC PARTY) ως Κυβερνήτης της πολιτείας MINNESOTA ή ιδρύοντας δικό του κόμμα, Νέο κόμμα, το τρίτο κόμμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επωδός: JEFFREY, GO HOME.

Τώρα η πρόταση:

Αμερικανικον κοινωνικον κομμα

american social party (a.s.p.)

Εδρα – head office = minnesota stateΙδρυτης – founder = george papandreou(or george jeffrey papas)προεδρος – president = george papandreou(or george – jeffrey papas)

5. ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ - VOTERS = Οι Ισπανόφωνοι και οι άλλες μειονότητες των Νοτίων Πολιτειών των U.S.A. Αλλά και όλοι οι λαθρομετανάστες – εισβολείς, που τώρα και κατά καιρούς, ως λεφούσια έχουν παράνομα εισέλθει στην Πατρίδα μας Ελλάδα
. Όλον αυτόν τον συφερτόν, Μαύροι Αφρικανοί Μουσουλμάνοι, Μαυριδεροί Ασιάτες Μουσουλμάνοι και κίτρινοι Ασιάτες, αλλά και Βαλκάνιοι κακοποιοί και επαίτες Γύφτοι, που τους έχουν νομιμοποιήσει οι πρόσφατες «Ελληνικές» κυβερνήσεις, από τον Κώστα Σημίτη έως και τον καλό μαθητή του τον Γιώργο Παπανδρέου, να απελαθούν από την Ελλάδα εντός 15 ημερών και να τους πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου στην Αμερική. Διότι ο Γιώργος Παπανδρέου υπερέβαλε πάντες, ψηφίζοντας νόμο μαζί με την κοινοβουλευτική του ομάδα, τεράστια ευθύνη που αγγίζει τα όρια της Εθνικής προδοσίας και της σκόπιμης αλλοίωσης, της φυλετικής και θρησκευτικής ομοιογένειας, τον όμαιμον, ομόθρησκον και ομότροπον των Ελλήνων. Νόμον επαίσχυντον, που δίδει Ελληνική ιθαγένεια στους λαθρομετανάστες – εισβολείς, ενάντια στα εθνικά μας συμφέροντα. Με το ψευδεπίγραφο ιδεολόγημα, Έλληνας γεννιέσαι αλλά και γίνεσαι, προσπαθεί να δημιουργήσει στην πατρίδα μας θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες καθιστώντας την Ελλάδα «AMERICAN BAR». Αλλά εμείς οι γνήσιοι Έλληνες του απαντούμε: Έλληνες γεννιούνται, στην Ελλάδα ή στις χώρες του εξωτερικού, όσοι είναι Έλληνες το Γένος, έχουν ελληνικό αίμα και ελληνική συνείδηση, είναι Χριστιανοί και κατά προτίμηση ορθόδοξοι στο θρήσκευμα. Δεν γίνονται Έλληνες οι αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι Μουσουλμάνοι. Να τους πάρει λοιπόν μαζί του ο Mister George Papandreou (or George – Jeffrey Papas) στις Ηνωμένες Πολιτείες, να γίνουν ψηφοφόροι του.

Η Ελλάς, ως γνωστόν ήταν υπόδουλη στους Βαρβάρους Τούρκους 400 χρόνια και ο Γιώργος Παπανδρέου τώρα αντικαθιστά τους Έλληνες, ορθόδοξους χριστιανούς, στην ίδια την Πατρίδα τους, με τους Μουσουλμάνους Αφρικανούς και Ασιάτες, αφού τα παιδιά των Ελλήνων εξαναγκάζονται από τα σκληρά αντιλαϊκά και απάνθρωπα οικονομικά μέτρα, να φεύγουν από την Πατρίδα τους την Ελλάδα σε ξένες χώρες. Αν αυτό δεν είναι Εθνική Προδοσία τότε τι είναι; Και ερωτώμεν τους πολιτικούς που ψηφίζουν τα οικονομικά μέτρα: Ζείτε εσείς κύριοι και κυρίες με 435 ευρώ τον μήνα; Πως ζητάτε από τους Νέους μας αλλά και από τον Ελληνικό Λαό να ζήσει μέσα στην ένδεια και την φτώχια; Πως ζητάτε από τον Ελληνικό Λαό να πληρώσει τα δικά σας σφάλματα – εγκλήματα, να πληρώσει ένα χρέος που εσείς δημιουργήσατε;

Και τι οικογένεια θα δημιουργήσουν οι Νέοι και οι Νέες μας με αυτούς τους μισθούς πείνας; Δεν σας ενδιαφέρει, διότι είσθε οι περισσότεροι κληρονομικοί πολιτικοί, διότι αυτό επιτάσσουν οι διάφορες Λέσχες της Παγκοσμιοποίησης, την ταπείνωση και εάν είναι δυνατόν και ακόμα αυτήν την εξαφάνιση των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους.

Είναι διάχυτη πλέον η πεποίθηση μεγάλης μερίδας του Ελληνικού Λαού και αυτή η γνώμη ακούγεται σε συζητήσεις, ότι ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου συνειδητά (ή ασυνείδητα) με την εγκληματική πολιτική του βοηθά προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν γνωρίζομε βεβαίως εάν αυτό έχει στοιχεία αλήθειας. ( Αυτό το γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από όλους). Μας προκαλεί όμως ερωτηματικά η απέχθεια του προς κάθε τι που αναφέρεται ως εθνικόν. Παράδειγμα, το Υπουργείον Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, έγινε απλώς Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείον Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έγινε απλώς Υπουργείον Οικονομικών, δηλαδή απλός διαχειριστικής του χρέους, το Υπουργείον Εμπορικής Ναυτιλίας καταργήθηκε ή υποβαθμίστηκε, το Υπουργείον Τουρισμού απώλεσε την αυτοτέλεια του.

Όμως ενημερώνουμε τον κύριον Γιώργο Παπανδρέου διότι προφανώς δεν τον ενημερώνουν οι Αμερικανικοί Σύμβουλοι του, αλήθεια τι τους θέλετε τόσους συμβούλους οι πολιτικοί για να τους ακριβοπληρώνουμε εμείς ο απλός Λαός όταν κόβετε μισθούς και συντάξεις, χωρίς παράλληλα να μειώνονται οι τιμές και τα δάνεια των πολιτών, στεγαστικά και άλλα, χωρίς να μειώνεται το κόστος ζωής. Τον ενημερώνουμε λοιπόν, ότι οι Έλληνες από Αρχαιοτάτων χρόνων είχαν εμπορική Ναυτιλία. Το δε εμπορικόν Ναυτικόν των Ελλήνων στον Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας, έγινε πολεμικό Ναυτικό και συνέβαλε τα μέγιστα στην απελευθέρωση της Ελλάδος από τους Τούρκους.

Είχαν λοιπόν και οι νεότεροι Έλληνες Εμπορική Ναυτιλία και μάλιστα ισχυρή, πριν ακόμα δημιουργήσουν Κράτος. Πως λοιπόν έρχεσαι εσύ κύριε Γιώργο Παπανδρέου και καταργείς το Υπουργείον Εμπορικής Ναυτιλίας; Τι σκοπιμότητα εξυπηρετείς; Τι σκοπιμότητα εξυπηρετείτε κύριοι πολιτικοί καταργώντας το Υπουργείον Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Και τι προστασία στον πολίτη παρέχετε όταν πενήντα (50) νεαροί «γνωστοί - άγνωστοι» κουκουλοφόροι καίνε κάθε τόσο και καταστρέφουν την πρωτεύουσα της χώρας μας; Τόσο ασύλληπτοι είναι;

Αλλά ας επανέλθουμε πίσω στην ιστορία. Η Ελλάς λοιπόν μετά από 400 χρόνια μαύρης σκλαβιάς στους Τούρκους Μουσουλμάνους, που ύστερα από την τραγική μάχη του Ματζικέρτ το 1071 σταδιακά, οι Τούρκοι κατέκτησαν τα εδάφη της Ελληνικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας στην Μικρά Ασία, το Αρχιπέλαγος του Αιγαίου και την χερσόνησο του Αίμου, φθάνοντας μέχρι τις πύλες της Βιέννης στην Κεντρική Ευρώπη, ύστερα λοιπόν από μακραίωνη σκλαβιά, οι Έλληνες κατόρθωσαν να αναστήσουν την Ελλάδα.

Οι Έλληνες, χύνοντας ποταμούς αιμάτων απέκτησαν την Ελευθερία τους και δημιούργησαν μια Ελεύθερη Πατρίδα μικρή μεν στην αρχή, αλλά Ελεύθερη. Με συνεχείς αγώνες στους Βαλκανικούς αλλά και στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Πατρίδα αυτή μεγάλωσε. Όχι βέβαια όσο εδικαιούτο, αφού η Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 ανέκοψε την εθνική ολοκλήρωση και είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της Ιωνίας, Ανατολικής Θράκης και του Πόντου, με όλες τις τραγικές συνέπειες για τον Ελληνισμό. Ενώ και σήμερα τα περισσότερα Ελληνικά εδάφη ευρίσκονται ακόμα εκτός των σημερινών συνόρων της χώρας μας και υπό κατοχή γειτονικών λαών. Είναι οι Αλύτρωτες Ελληνικές Πατρίδες όπως: Βόρειος Ήπειρος με την Χειμάρα, την Κορυτσά, την Αυλώνα, το Βεράτιο κ.α. Την κατεχόμενη από τους Σλαβήνους των Σκοπίων Γευγέλη, Μοναστήρι και την ευρύτερη περιοχή της Πελαγονίας. Η Βόρειος Θράκη (Ρωμυλία) με την Φιλιπούπολη, την Μεσημβρία, την Αγχίαλο, τον Πύργο, την Σωζόπολη κ.α. Η Ανατολική Θράκη με την Τυρολόη, την Ραιδεστό, την Σιλιβρία και την Κωνσταντινούπολη, την Ιερή πρωτεύουσα του Ελληνισμού. Η Ιωνία, με την Σμύρνη και γενικά η Δυτική Μικρασία, ο Πόντος ο Ελληνικός με την Τραπεζούντα κ.α. και η κατεχόμενη Κύπρος μας με την Κυρηνεία, την Μόρφου και την αρχαία Κυπριακή Σαλαμίνα κ.α.

Οι Αγώνες των Ελλήνων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην Εθνική Αντίσταση, συνέβαλαν τα μέγιστα στην Νίκη των Συμμάχων ενάντια στον Ναζισμό, για την Ελευθερία των Λαών. Η χώρα μας, η Ελλάδα μας, εδέχθη τριπλή επίθεση από τον Φασισμό και τον Ναζισμό: Ιταλική επίθεση, Βουλγαρική επίθεση και Γερμανική επίθεση. Η τριπλή κατοχή, αλλά ιδίως η Γερμανική κατοχή σε όλη σχεδόν την χώρα, ερήμωσε τον τόπο μας.

Εκτελέσεις αμάχων, η πείνα που θέρισε τον πληθυσμό των πόλεων και ιδίως της Αθήνας, οι ισοπεδώσεις χωρίων και πόλεων, καταστροφή των οικονομικών υποδομών της χώρας, είναι οι πικρές αναμνήσεις όσων από τους παλαιότερους των Ελλήνων ζουν ακόμα.

Όλες οι χώρες που υπέστησαν καταστροφές από τους Γερμανούς, αποζημιώθηκαν, εκτός της Ελλάδος. Η Γερμανία μας χρωστάει το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, μας χρωστάει επανορθώσεις από τις εκτελέσεις, αν και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής δεν επανορθώνεται. Μας χρωστάει από τις λεηλασίες της χώρας μας, από τις καταστροφές και τις πολεμικές αποζημιώσεις και μάλιστα με τόκους όλα αυτά. Ποσόν τεράστιο που αν τα παίρναμε δεν θα είχαμε ανάγκη δανεισμού. Όμως, οι «Έλληνικές» κυβερνήσεις όχι μόνον δεν απαίτησαν αυτά που μας χρωστούν οι Γερμανοί, αλλά αντίθετα ο Γιώργος Παπανδρέου και τώρα μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, χρέωσαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα στους Γερμανούς. Η Νέα κατοχή των Γερμανών στην χώρα μας είναι με την βοήθεια των νέων συνεργατών των Γερμανών οι οποίοι στέλνουν στρατιές εφοριακών και εποπτών και αύριον πιθανών και Αστυνομικών και γιατί όχι Στρατού Κατοχής του Δ’ (τέταρτου) Γερμανικού Ράϊχ.

Η Γερμανία εκδικείται τους Λαούς που της αντιστάθηκαν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αρχίζοντας από την Ενωμένη Γιουγκοσλαβία την οποία διέλυσαν, μετά την Σερβία την οποία εβομβάρδισαν, με την βοήθεια βέβαια του ΝΑΤΟ. Την Ελλάδα την βομβαρδίζουν σήμερα οικονομικά με την βοήθεια και σύμπραξη των μνημονίων της Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου και της συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά και του σημερινού Νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο. Και όλη αυτήν την υποδούλωση του Λαού μας στους Γερμανούς της Χιτλερίνας Άγγελας Μερκελ, το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και την διάλυση της χώρας μας, οι «πολιτικοί» της υποτέλειας και της απώλειας της Εθνικής Κυριαρχίας, οι «Εθνοσωτήρες» την ονομάζουν «εσώσαμε την χώρα». Οποία υποκρισία. Και ερωτώ τον Γιώργο Παπανδρέου που εκατάντησε το ΠΑΣΟΚ από Σοσιαλιστικό Κίνημα Λαού, σε ένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο, που πήγε η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ της 3ης Σεπτέμβρη, που πήγε το τρίπτυχο: ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν όλοι αυτοί που βάζουν την υπογραφή τους για την μακροχρόνια υποταγή του Λαού και της Χώρας μας ότι «Έστι δίκης οφθαλμός ος τά πάνθ’ όρα», όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες.

Βέβαια η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος αρχίζει από τον Κώστα Σημίτη, αυτόν τον Γερμανοτραφή «πολιτικόν» (όλοι οι Γερμανοτραφείς «Έλληνες πολιτικοί» ανέκαθεν έβλαψαν την Ελλάδα), και φθάνει ως τον καλό μαθητή του, τον «Αμερικανό» Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με την ολιγωρία του, την ανεπάρκεια του και τους κακούς χειρισμούς του ιδίου και της κυβέρνησης του, έφερε την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση. Στην Νέα Κατοχή του Δ’ Γερμανικού Ράϊχ. Οικονομικό ράϊχ αυτή την φορά, αλλά εξίσου σκληρό και απάνθρωπο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της Ελλάδος, υπήρξε ολέθριος, άτολμος και ανεπαρκής. Επί έξη (6) μήνες δεν πήρε κανένα μέτρο για την οικονομία της χώρας. Ούτε καν Γενικούς Γραμματείς δεν είχε τοποθετήσει στα Υπουργεία. Είπε ψέματα προεκλογικά, με εκείνο το ανεκδιήγητο «Λεφτά υπάρχουν». Ο ίδιος και κάποιοι από τους υπουργούς του, εσυκοφάντησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα περί Τιτανικού και άλλα επίσης ανεκδιήγητα. Ο δε Υπουργός του επί των Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου καθώς και οι άλλοι Κηπουροί του Υπουργοί, υπήρξαν μοιραίοι και ανεπαρκείς, συντελώντας στην οικονομική καταστροφή της Χώρας μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν τόλμησε να διακηρύξει και να καθορίσει την ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) στις θάλασσες μας και στα πελάγη μας, Αιγαίον, Ιόνιον, Κρητικόν, Λιβυκόν και Ανατολική Μεσόγειον και δεν αντέδρασε σθεναρά στις Τουρκικές αξιώσεις για μη δικαίωμα (όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι) στην ΑΟΖ του Καστελόριζου.

Ούτε βέβαια προέβη στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων σε όλες τις θάλασσες μας, στα 12 ναυτικά μίλια ως έχει δικαίωμα η Ελλάς, βάσει διεθνών συνθηκών. Δεν προέβη με δυναμισμό στην υπεράσπιση της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας μας από την βουλιμία, την πλαστογραφία και τις ψευδολογίες των Σλαβήνων των Σκοπίων (Σλαβο-βουλγαρικής καταγωγής), οι οποίοι βεβαίως ουδεμία σχέση έχουν φυλετική ή γλωσσική με τους Αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο, που ήσαν Έλληνες. Και οι σύγχρονοι Μακεδόνες είναι Έλληνες και θα είναι πάντα Έλληνες.

Δεν υπερασπίστηκε τα δικαιώματα, βάσει του πρωτοκόλλου της Κερκύρας, των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και όλης της Αλβανίας, αλλά και των Ελλήνων του Μοναστηρίου Πελαγονίας καθώς και των Ελλήνων στην Ίμβρο, την Τένεδο, στην Κωνσταντινούπολη και το οικουμενικό Πατριαρχείο με κλειστή ακόμα την Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ενώ παρέχει πλήρη στήριξη της Τουρκίας για την ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ούτε βέβαια χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και η Νέα Δημοκρατία, για να είμαστε δίκαιοι το χαρτί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να αναγκασθεί η Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματα κατοχής που διατηρεί στο κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου, της Ελληνικής Μεγαλονήσου, και να λυθεί επιτέλους το κυπριακό βάσει των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.). Αντίθετα, ο Γιώργος Παπανδρέου αποκάλεσε τους Τούρκους και τον εκτουρκισμένο Λαζό, πρωθυπουργό της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογκάν «kardash» (αδερφό;) στην σύναξη των Τούρκων διπλωματών στην Θεοδοσιούπολη (Ερζερούμ), αλήθεια τι γύρευε εκεί ολόκληρος Έλληνας πρωθυπουργός σε μια εσωτερική υπόθεση Τούρκων διπλωματών.

Το μόνο που τόλμησε, και μάλιστα αβίαστα και «ελαφράν την καρδίαν» ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου ήταν να βάλει την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) και τα δύο μνημόνια και να υποθηκεύσει το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, όταν είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι σε όποια χώρα πήγε το Δ.Ν.Τ. βλέπε Αργεντινή, άφησε πίσω του στάχτες και ερείπια. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε διακηρύξει ότι θα καταστήσει την Ελλάδα ευημερούσα «Δανία του Νότου». Όμως αντί για Δανία, την κατέντησε Μπαγκλαντές (Bagladesh) της Ευρώπης.

Εύγε σας κύριοι και κυρίες πολιτικοί, όσοι ευθύνεστε για το κατάντημα της Χώρας, που ταπεινώσατε και ταπεινώνετε έναν ιστορικό Λαόν Ελεύθερον και Υπερήφανο, που αντί να είστε στην φυλακή, όπως σας αξίζει, έχετε το θράσος και θέλετε να τον ξανακυβερνήσετε οι ίδιοι που τον καταστρέψατε. Να τον «ξανασώσετε». Όχι δεν θα πάρωμε άλλη «σωτηρία» από εσάς. Εμείς ο απλός Λαός θα πάρωμε τις τύχες της χώρας στα χέρια μας με αγώνες δημοκρατικούς και πατριωτικούς και η τιμωρία των ενόχων, όσοι έκλεψαν δημόσια χρήμα ή έβλαψαν την Ελλάδα με ολιγωρίες και κακούς χειρισμούς, θα είναι μεν δίκαιη αλλά σίγουρη. Σ’αυτό να είστε βέβαιοι.

Είναι λυπηρόν το ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, υιός μεγάλου πολιτικού Ανδρός, του Ανδρέα Παπανδρέου, έβλαψε την χώρα μας όσο κανείς άλλος στην πρόσφατη Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος. Και το δυστύχημα είναι ότι ακόμα δεν έχει αντιληφθεί πόσο κακό έχει προξενήσει στον Λαό μας και την χώρα μας. Είναι στον κόσμο του ο άνθρωπος!...

Ο Γιώργος Παπανδρέου (πρώην πρωθυπουργός), μαζί με όσους υπήρξαν άσχετοι στο αντικείμενο τους ανεπαρκείς συνεργάτες του, (η Ιστορία θα κρίνει), Υπουργούς, Βουλευτές, αλλά και τους πολυπληθείς συμβούλους τους, χρειάστηκε μόλις δύο (2) χρόνια για να φέρει την Πατρίδα μας στο χείλος του γκρεμού και υπό κηδεμονία – κατοχή της Γερμανίας.

Σχεδόν να διαλύσει την χώρα μας, αλλά σίγουρα να διαλύσει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) που ίδρυσε ο αείμνηστος πρόεδρος μας και ιστορικός ηγέτης του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου. Τι τραγική αλήθεια, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) να καταντήσει υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου ένα σκληρό και ανάγλητο Νεοφιλελεύθερο κόμμα, όμοιο και χειρότερο με τον ψευτοεκσυγχρονισμό του Κώστα Σημίτη με όλες τις θλιβερές συνέπειες που προκάλεσε στον τόπο.

Σύντροφε πρόεδρε Ανδρέα Πανανδρέου, Αναπαύσου εν ειρήνη. Εμείς οι πατριωτές, οι γνήσιοι Έλληνες το Γένος, που επιστέψαμε στην Αλλαγή, στην Δημοκρατία, τον Σοσιαλισμό, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, και που γεμίζαμε τις πλατείες σ’όλες τις πόλεις και τα χωρία της Ελλάδος βροντοφωνάζοντας «Μαζί σου Ανδρέα για μιαν Ελλάδα Νέα» και η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», σήμερα, ανεξαρτήτως της τωρινής πολιτικής μας τοποθέτησης εάν εξακολουθούμε δηλαδή να ανήξουμε σε κόμματα ή οργισμένοι από τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας δεν ανήκομε σε κανένα κόμμα, θα γεμίσουμε και πάλι τις πλατείες σε πόλεις και χωριά και θα βροντοφωνάξουμε ξανά, όχι για κόμματα αυτήν την φορά, αλλά για την γλυκύτατη Πατρίδα μας, την Ελλάδα, με μια μυριόστομη κραυγή:

«Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»

Ο πλούτος της Ελλάδος, ανήκει στους Έλληνες και όχι

Στους Γερμανούς και τους άλλους Ξένους

Έξω τα επαίσχυντα μνημόνια

Έξω οι συνεργάτες των Κατοχικών Δυνάμεων

Έξω οι Γερμανοί κατακτητές του Δ’ Ράϊχ

Έξω οι λαθρομετανάστες – εισβολείς

Και υποσχόμαστε δίδοντας όρκο βαρύ, ότι Εμείς, ο απλός Λαός, οι Γνήσιοι Έλληνες το Γένος, θα πάρουμε πάλι την Πατρίδα μας πίσω στα χέρια τα δικά μας, Ελεύθερη – Ανεξάρτητη – Ευημερούσα και Υπερήφανη έτσι όπως της αξίζει να είναι μέσα στην Κοινωνία των Ελευθέρων Κρατών.

Πάνω από όλα η Ελλάς.

Έλληνες (και όταν λέγω Έλληνες εννοώ, Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά)

ψηλά τις καρδιές, ψηλά τις ψυχές, ψηλά και το φρόνημα.

Η Ελλάς (HELLAS στα Αγγλικά και όχι GREECE) είναι η Γη των Ελλήνων (HELLENES και όχι GREEKS)

- Hellas is the Land of Hellenes –

Η Ελλάς ανήκει σε μας τους Έλληνες και όχι στους Ξένους εισβολείς.

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα μας, είναι η Πατρίδα των προγόνων μας, είναι η Πατρίδα των παιδιών μας.

Η Ελλάς είναι η Μάνα μας.

Ίτε Παίδες Ελλήνων

Ελευθερούτε Πατρίδα!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ειδικά στοιχήματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ειδικά στοιχήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ