2012-04-13 17:52:47
Φωτογραφία για Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Τσοχατζόπουλου και όσων εμπλέκονται στην υπόθεση!
Δεσμεύθηκαν οι προσωπικοί λογαριασμοί του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς και των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου μετά από απόφαση των αρμόδιων ανακριτικών αρχών.

Εκτός του πρώην υπουργού, , η δέσμευση αφορά τους Νίκο Ζήγρα, ξάδελφο του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, λογίστρια εκπρόσωπο στην Ελλάδα των τριών off shore εταιρειών που αποδίδονται στον πρώην υπουργό, Γιώργο Σαχπατζίδη, επιχειρηματία, που εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες των ακινήτων μεταξύ της εταιρείας TORCASO και της μονής Βατοπεδίου, και τον Αστέριο Οικονομίδη, βασικό μέτοχο σε εταιρία που εμφανίζεται να επισκευάζει το σπίτι στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου από το 2001 και επίσης να πουλά διαμέρισμα στην οδό Δεινοκράτους στο Κολωνάκι στην κόρη του κατηγορούμενου πρώην υπουργού.

Στο πόρισμά τους οι αρμόδιοι εισαγγελείς καταλογίζουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο τεράστια ποσά από τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, τα οποία εν συνεχεία μετέτρεψε κυρίως σε ακίνητα.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης προφυλακίσθηκε ο Αστέριος Οικονομίδης, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ