2013-12-01 21:02:11
Φωτογραφία για Ρουμάνος είχε «ρημάξει» Ηλεία και Μεσσηνία
Ο 24χρονος Ρουμάνος που είχε συλληφθεί το Ιούνιο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες σε Κυπαρισσία και Ζαχάρω Ηλείας, είναι υπεύθυνος για τρεις κλοπές που είχαν γίνει στο Μελιγαλά.

Έτσι χθες έγινε μεταγωγή του από τις φυλακές Ναυπλίου στην Καλαμάτα, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του από τον Αύγουστο.

Ο 24χρονος είχε συλληφθεί τον Ιούνιο μαζί με έναν 21χρονο ομοεθνή του, ενώ αναζητούνταν ένας 36χρονος. Κατηγορούνται, δε, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράβαση της νομοθεσίας των όπλων, καθώς και απείθεια.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί μία 39χρονη Ρουμάνα, η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, είχαν εξιχνιασθεί συνολικά δύο περιπτώσεις ληστείας -και απόπειρας-, καθώς και 7 περιπτώσεις κλοπών -και απόπειρας- στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας και της Ζαχάρως Ηλείας. Κατά τις έρευνες που είχαν γίνει στα σπίτια τους είχαν βρεθεί όπλα, γεμιστήρες, φυσίγγια, ξιφολόγχη, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και άλλα.

Πηγή: tharrosnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ