2012-04-13 18:30:13
Φωτογραφία για Ως επικεφαλής αντιπροσωπείας  Τη Δευτέρα του Πάσχα στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ
 Λευκωσία: Φτάνει τη Δευτέρα του Πάσχα στην Κύπρο για τριήμερη επίσημη επίσκεψη ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Άβιγκντορ Λίμπερμαν.Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ θα ηγείται επίσημης αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από υψηλόβαθμους αξιωματούχους του ισραηλινού ΥΠΕΞ όπως επίσης και τον Πρόεδρο και αξιωματούχους της Εθνικής Εταιρείας Νερού «Μεκορότ».

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, την Τρίτη 17 Απριλίου ο Αβιγκντορ Λίμπερμαν θα έχει στις 10:00 το πρωί κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Κύπρια ομόλογό του Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Θα ακολουθήσουν επίσημες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δυο χωρών στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολούθως ο κ. Λίμπερμαν και η ισραηλινή αντιπροσωπεία θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και στη συνέχεια στο Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού για συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη.


Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ θα παρακαθίσει σε γεύμα που διοργανώνει προς τιμήν του η Υπουργός Εξωτερικών. Στη συνέχεια θα μεταβεί σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας όπου το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού.

Την Τετάρτη το πρωί ο κ. Λίμπερμαν να έχει συνάντηση στη Λεμεσό με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα επισκεφτεί τη μονάδα αφαλάτωσης στην Επισκοπή.

Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν από την Κύπρο το βράδυ της Τετάρτης 18 Απριλίου.

http://www.philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ