2013-12-02 11:17:03
Φωτογραφία για ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ : ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης στάθηκε στην προσπάθεια που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης.

Συγκεκριμένα ο Κοζορώνης είπε στη NOVA: «Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι κάποιες καλές στιγμές που είχαμε απ' αυτό το παιχνίδι, μπορούμε να κρατήσουμε την προσπάθεια που κάναμε όλα τα παιδιά. Με αρκετές ελλείψεις ήρθαμε και νομίζω ότι έτσι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες. Σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός.

Το ξέραμε απ' την αρχή αυτό και νομίζω ότι δώσαμε ότι μπορούσαμε ο καθένας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μας ρίξουν οι τελευταίες ήττες. Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλα τα παιδιά, έχουμε την ψυχολογία, έχουμε την όρεξη και νομίζω ότι βήμα-βήμα αν συνεχίσουμε σ' αυτούς τους ρυθμούς που δουλεύουμε νομίζω ότι θα' ρθουμε καλά, ξανά στα καλά αποτελέσματα.

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να μας ικανοποιεί είναι ότι σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερό μας, δίνουμε ότι μπορούμε για να' μαστε εμείς καλά. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να παίξουμε μες στο γήπεδο, να το ευχαριστηθούμε. Μπορεί και να έρθουν και άσχημα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε κι είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια θα φανεί αυτό».


Από την πλευρά του ο Μηνάς Πίτσος, σχολίασε: «Νομίζω ότι σήμερα ήρθαμε εδώ να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού νομίζω δεν κλειστήκαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι όσο μπορούσαμε. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Εντάξει σαφώς το σκορ είναι λίγο μεγάλο, όμως δεν αλλάζει κάτι στην δική μας φιλοσοφία. Αυτό που έχουμε πει από την αρχή θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο σ' όλα τα παιχνίδια. Σε όλα τα ματς. Υπάρχει πάρα πολύς δρόμος ακόμη. Το λέγαμε και στην αρχή που είχαμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Το λέμε και τώρα. Για εμάς το πρωτάθλημα τελειώνει την άνοιξη και τότε θα κάνουμε ταμείο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ