2013-12-02 15:54:05
Φωτογραφία για ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΑΟΥΖΟΥ
Δεύτεροι στην ψηφοφορία της Len για το 2013 οι κολυμβητές μας

Την 2η θέση στην ψηφοφορία της Len για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς στην Ευρώπη κατέλαβαν στην Ανοιχτή Θάλασσα ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Κέλλυ Αραούζου. Οι δυο κολυμβητές μας θριάμβευσαν το 2013 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης και έτσι δικαίως απέσπασαν πολλούς ψήφους και τις δεύτερες θέσεις . Στους Άνδρες την 1η θέση κατέλαβε ο Γερμανός Τόμας Λουρτζ και στις Γυναίκες η Μαρτίνα Γκριμάλντι από την Ιταλία. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές αλλά και στον προπονητή τους Νίκο Γέμελο. Μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τη Len μίλησαν στο www.olympiacos.org ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Κέλλυ Αραούζου και ο Νίκος Γέμελος. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σπύρος Γιαννιώτης: "Εάν ψήφιζα και εγώ θα έβγαζα πρώτο τον Λουρτζ. Είχε μια εκπληκτική χρονιά. Όσο αφορά εμένα φυσικά και είμαι ικανοποιημένος που είμαι στους κορυφαίους
. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα να τελειώνει το 2013 με μια τέτοια διάκριση. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω την προσπάθεια μου. Είναι μια επιβράβευση για μένα. Η χρονιά που τελειώνει ήταν πάρα πολύ καλή. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να πάρω το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν μια μετα Ολυμπιακή χρονιά και ανέμενα ένα καλό πλασάρισμα. Ήρθε όμως το χρυσό. Συνεχίζω την προσπάθεια μου για να είμαι καλύτερος στο μέλλον".

Κέλλυ Αραούζου: "Είναι κάτι που δεν περίμενα. Μου δίνει μεγάλη δύναμη αυτή η τιμή να είμαι 2η στην Ευρώπη. Βέβαια οι καλύτεροι κριτές μου είναι ο προπονητής μου ο Νίκος Γέμελος και ο Σπύρος Γιαννιώτης. Η χρονιά γενικά ήταν μια δικαίωση των προσπάθειων μου. Είχα μια οδυνηρή εμπειρία στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου δεν κατάφερα να προκριθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά στη Βαρκελώνη μπόρεσα και βρήκα τον καλό μου εαυτό και είμαι πολύ περήφανη για τις θέσεις που κατέλαβα. Συνεχίζω και εγώ την σκληρή δουλειά με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο".

Νίκος Γέμελος: "Ήταν μια φανταστική χρονιά για την Ελλάδα στην Ανοιχτή Θάλασσα. Τα παιδιά αυτά δούλεψαν σκληρά και δικαίωσαν όσους τους πιστεύουν. Η Ελλάδα είναι στις κορυφαίες δυνάμεις στην Ευρώπη και στον κόσμο και αυτό το οφείλει στους αθλητές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και χαίρομαι διπλά που είναι και αθλητές του Ολυμπιακού".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ