2013-12-03 18:00:41
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες Αγορές από το Spartoo.gr!
Τα Χριστούγεννα έρχονται και το spartoo.gr σας προτείνει μοναδικές ιδέες για τις Χριστουγεννιάτικες Αγορές σας.

Κάνοντας μία επίσκεψη στο Spartoo.gr θα βρείτε το «Μαγαζάκι των Χριστουγέννων» όπου σας δίνονται ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα για γυναίκες, άνδρες και παιδιά σε προσιτές τιμές. Επώνυμα brands παπουτσιών (Converse, Adidas, Nike, Timberland, Asics κ.α) ρούχων και...αξεσουάρ σε τεράστια ποικιλία θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε τα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το Spartoo όμως έχει για εσάς μία ακόμη έκπληξη για τα Χριστούγεννα!! Κάνοντας τις αγορές σας στο spartoo.gr μπορείτε να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό «The Sea, Mountains, Holiday Competition» και να κερδίσετε για 4 άτομα, 4 μέρες διαμονή σε μία από τις 40 Εγκαταστάσεις του MMV Club της Γαλλίας και αναπολάυσετε μοναδικές διακοπές στην Γαλλία.

Γι αυτό μην χάνετε το χρόνο σας...Επισκεφτείτε το Spartoo.gr και λάβετε μέρος στο μεγάλο Διαγωνισμό εδώ.

Και μην ξεχνάτε ότι στη συλλογή παπουτσιών της spartoo.gr μπορείτε να βρείτε παπούτσια σε μεγάλα μεγέθη, προσφορές αλλά και τελευταία νούμερα με έκπτωση 20%. Στη σελίδα του κάθε προιόντος παρέχονται πληροφορίες για το νούμερο αλλά και για τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο το κάθε μοντέλο.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 8/12/2013
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ