2012-04-13 20:36:05
Φωτογραφία για Όταν ο Νόμος των Προσκόπων γίνεται «πράξη» στα Τρίκαλα
Τεράστια σε όγκο αλλά και σε σημασία αποδείχτηκε η πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και των Προσκόπων Τρικάλων, να συνδράμουν στον εφοδιασμό του... Ενοριακού Παντοπωλείου που λειτουργεί ο Ιερός Ναός με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, κατά τη μεγάλη δράση προσφοράς που πραγματοποίησαν σήμερα στην πόλη μας.

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, ολόκληρη η δύναμη των Λυκοπούλων - Προσκόπων και Ανιχνευτών της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Τρικάλων, μαζί με τα Ενήλικα στελέχη τους, στήθηκαν έξω από κεντρικά σούπερ μάρκετ της πόλης, ζητώντας από τους συμπολίτες μας να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας για την ενίσχυση των σκοπών του Ενοριακού Παντοπωλείου.

Οι Τρικαλινοί, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τα φιλεύσπλαχνα αισθήματα που τους διακατέχουν, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 2 τόνοι χρήσιμα εφόδια τα οποία παραδόθηκαν άμεσα στο Ενοριακό Παντοπωλείο.


Ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Τρικάλων Κώστας Τσόγκας μιλώντας στοtrikalanews.gr αναφέρθηκε στη συνεργασία των Προσκόπων με το Ενοριακό Παντοπωλείο Αγίου Κωνσταντίνου χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη δράση ως «μία αλυσίδα ανθρωπιάς προς του αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας» ενώ έστειλε τις ευχές του προς όλους τους Τρικαλινούς ευχόμενος «Καλή Ανάσταση» και «Καλό Πάσχα» σε όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη δράση των Προσκόπων Τρικάλων κατά τις εορτές των Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκε "αθόρυβα" για ευνόητους λόγους, απέφερε την ίδια περίπου ποσότητα εφοδίων τα οποία διατέθηκαν στο Γηροκομείο Τρικάλων, σε 40 οικογένειες των Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου και Αγίου Νικολάου εκ΄ Μετσόβου, καθώς και στο Ενοριακό Παντοπωλείο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες Προσκόπους – Λυκόπουλα – Ανιχνευτές και Ενήλικα Στελέχη για την αξιέπαινη προσφορά τους, καθώς επίσης και σε όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας που προσέφεραν ότι ήταν δυνατόν σε δύσκολους καιρούς.trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ