2013-12-04 09:12:10
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΛΕΪ
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του CEV Cup θέλει να κάνει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται σήμερα στις 19:00 την Μπιέλσκο Μπιάλα.

Δύσκολο το παιχνίδι, αλλά όπως είπε ο προπονητής του Θρύλου, Γιάννης Νικολάκης, οι ερυθρόλευκες θα προσπαθήσουν να την κοντράρουν στα ίσα.

«Σίγουρα παίζουμε με μια ομάδα από ένα πολύ ισχυρό πρωτάθλημα. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει πολωνικό βόλεϊ και σε επίπεδο συλλόγων και επίπεδο εθνικής ομάδας. Ο στόχος μας είναι να κοιτάξουμε στα μάτια αυτή την ομάδα και να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε με την Παρί που ήταν έκπληξη.

Έχουμε δει πολλά παιχνίδια από την αντίπαλο μας. Το κύριο στοιχείο είναι το μπλοκ. Είναι μια πανύψηλη ομάδα. Το κύριο μέλημα είναι να περιορίσουμε την Μπέιερ αλλά και την Χόρκα η οποία είναι βαρόμετρο και έχει αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν έχουμε άγχος και θέλουμε να διασκεδάσουμε τα παιχνίδια. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια τον Ολυμπιακό και το ελληνικό βόλεϊ στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η χαλάρωση έφερε την τραγωδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η χαλάρωση έφερε την τραγωδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ