2013-12-04 11:22:07
Φωτογραφία για O Μαδούρο επιμένει πως το νέο μπλακάουτ ήταν αποδεδειγμένα σαμποτάζ
Το νέο μπλακάουτ που έπληξε για λίγο το Καράκας (και για περισσότερο άλλες περιοχές) «αποδεικνύεται» ότι ήταν σαμποτάζ, σύμφωνα με... τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, ο οποίος το αποδίδει στην αντιπολίτευση.

Ο Νικολάς Μαδούρο είχε μιλήσει εξαρχής για σαμποτάζ στη μεγάλη συσκότιση του Σεπτεμβρίου, και βλέπει στο νέο μπλακάαουτ προσπάθεια της αντιπολίτευσης να πλήξει την κυβένρηση πριν τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής.

Το μπλακάουτ το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησε από μονάδα που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της χώρας, στην ίδια επαρχία που είχε εντοπιστεί το αρχικό πρόβλημα στο μεγάλο μπλακάουτ του Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση μαζί με τον υπουργό Ηλεκτρισμού Τζέσε Τσακόν, ο Μαδούρο έδειξε φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις, στην οποία εμφανίζεται ένα καλώδιο στο πάτωμα που φαίνεται να είναι κομμένο.

«Τι κίνητρο μπορεί να υπάρχει για να αφήσεις μία χώρα χωρίς ρεύμα;» ρώτησε, λέγοντας πως ο αρμόδιος υπουργός του παρέδωσε τα στοιχεία και προαναγγέλλοντας περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

«Αντιμετωπίζουμε αυτές τις επιθέσεις από δεξιούς φασίστες, θέλουν να με οδηγήσουν να κηρύξω κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να αναστείλω τις εκλογές» είπε.
news.in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ