2012-04-14 00:20:24
Φωτογραφία για ΦΡΙΚΗ: Καθηγητές καθάρματα έκαναν 31 ηλεκτροσόκ σε μαθητή με ειδικές ανάγκες [video]
Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες

Ένα απίστευτο περιστατικό βγήκε στην δημοσιότητα με ένα βίντεο που δείχνει καθηγητές του ιδρύματος να βασανίζουν ανελέητα έναν μαθητή με ειδικές ανάγκες, καλώντας την μέθοδο αυτήν ως θεραπεία!

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Αντρέ Μακ Κόλινς, ο οποίος τιμωρήθηκε με αυτόν των τρόπο από τους καθηγητές-καθάρματα του επειδή δεν έβγαλε το παλτό του όταν του ζητήθηκε!!

Για αυτήν του την «αταξία» οι καθηγητές αποφάσισαν να τον υποβάλλουν σε 31 ηλεκτροσόκ, επί επτά συνεχόμενες ώρες με αυτόν να σφαδάζει από τους πόνους και να καλεί σε βοήθεια.

Το μέγεθος των βασανιστηρίων γίνεται αντιληπτό από το γεγονός πως μετά την «θεραπεία» των καθηγητών, ο νεαρός έπεσε σε κώμα για 3 ημέρες!!

Στο βίντεο η δακρυσμένη μητέρα του θύματος αναφέρει πως δεν έστειλε το παιδί της στο σχολείο αυτό για να τον βασανίζουν, και να τον κακοποιούν, ενώ όπως η ίδια τόνισε, δεν είχε ποτέ ιδέα πως μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε ένα ιδιωτικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ανάγκες.


«Βρισκόταν σε μία κατατονική κατάσταση. Αυτό συμβαίνει σε άτομα που έχουν υποστεί έντονη ψυχολογική και σωματική βία. Τον είχαν αφήσει σε αυτή τη κατάσταση χωρίς τροφή και νερό και είναι πολύ τυχερός που δεν πέθανε», δήλωσε ο γιατρός Μαρκ Γουάλεϋ.

Το σχολείο έχει δεχτεί ευρέως την έντονη επίκριση για τη χρήση ηλεκτροσόκ ως μέσου θεραπείας σε μαθητές με αναπηρία.

Πριν δύο χρόνια, ο ΟΗΕ είχε καταδικάσει τη συγκεκριμένη τεχνική και είχε καλέσει το κυβερνήτη Ομπάμα να το σταματήσει. Το περιστατικό συνέβη το 2002, όταν ο Αντρέ Μακ Κόλινς ήταν 18 ετών.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, κατέφθασε η μητέρα του αγοριού και τον πήγε αμέσως σε ένα κοντινό νοσοκομείο.
mychannel.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παντρεύτηκε ο Mr Big!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παντρεύτηκε ο Mr Big!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ