2012-04-14 00:12:04
Φωτογραφία για Ο Ιωαννίδης απαιτεί λεφτά από τον Ολυμπιακό, οφειλόμενα του 1999!
Έγγραφο στην ΕΕΑ έστειλε ο Γιάννης Ιωαννίδης και ζητεί να εξοφληθεί για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο του στον Ολυμπιακό, δηλαδή το 1999-2000 Μάλιστα, σύμφωνα με το soccerplus.gr, η οφειλή αυτή προς τον Γιάννη Ιωαννίδη αφορά την περίοδο όπου πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης και είναι μία υπόθεση, η οποία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΕΑ. Συγκεκριμένα, πριν γίνει υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε προσφύγει στην ΕΕΑ, η οποία αποφάσισε την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για 300.000 ευρώ.

Η υπόθεση όμως έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ υποστήριζε ότι η οφειλή αφορούσε την περίοδο προεδρίας Κόκκαλη και όχι των αδελφών Αγγελόπουλων, στους οποίους πλέον είχε περάσει η ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να αρνείται να πληρώσει. Από την μεριά του ο Ιωαννίδης διεκδικούσε όλο το ποσό που υποστήριζε ότι του οφείλεται. Τελικά, το ΣτΕ κήρυξε εαυτόν αναρμόδιο να αναιρέσει την απόφαση της ΕΕΑ.


Όταν ο βουλευτής της Ν.Δ ανέλαβε υφυπουργός Αθλητισμού από το 2007 ως το 2009 «πάγωσε» το θέμα, αλλά τώρα το επαναφέρει στο προσκήνιο, διεκδικώντας 1,5 εκατ. ευρώ με τους τόκους. Η συζήτηση της υπόθεσης στην ΕΕΑ θα γίνει στις 24 Απριλίου και υπάρχουν δύο τάσεις.

Η πρώτη, σύμφωνα πάντα με το soccerplus.gr, αναφέρει ότι θα απορριφθεί το αίτημα Ιωαννίδη, καθώς υπάρχει η απόφαση του παρελθόντος με το επιδικασθέν ποσό των 300.000 ευρώ, ενώ η δεύτερη υποστηρίζει ότι θα γίνει νέα κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτή την περίπτωση, η πειραιώτικη ΚΑΕ θα πρέπει να καταθέσει νέα εγγυητική επιστολή εντός 15 ημερών, αλλιώς θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ