2013-12-06 23:50:03
Φωτογραφία για Αύριο τα Χρυσά Γάντια στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι
Τα «Χρυσά Γάντια» θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι. Την οργανωτική επιμέλεια του τουρνουά θα έχουν από κοινού ο ΑΣΒΑ Τόφαλος και η Πυγμή με την συμμετοχή ακόμα εννέα σωματείων όπως οι Παναχαϊκή, Άμυνα, Κολοσσός Ιωαννίνων, Γ.Σ. Αμφιλοχίας, Λέων Ζακύνθου, Πυθαγόρας Αγρινίου, Μίνωας Κρήτης, Πολυδάμας Άρτας και μια ομάδα από την Κύπρο που δήλωσε συμμέτοχη με πλήρη ομάδα τιμώντας έτσι για μια φορά ακόμα τις πατρινές διοργανώσεις.

Συνολικά θα αγωνιστούν 36 αθλητές όλων των κατηγοριών, 4 παίδες 4 νέοι και 28 άνδρες που θα ανέβουν τα σκαλιά του ρινγκ διεκδικώντας την νίκη.

Την αυλαία θα ανοίξουν οι 16 μικροί αθλητές και αθλήτριες που σε επίπεδο επίδειξης θα δείξουν το ταλέντο τους. Από οργανωτική πλευρά αναμένεται να είναι ένα τουρνουά μεγάλης δυναμικότητας καθώς ο αριθμός των αθλητών όσο και η εμπειρία τους βάση των αγώνων που έχουν στο ενεργητικό τους υπόσχονται δυνατές και θεαματικές αναμετρήσεις για τους φιλάθλους. την εκδήλωση παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ