2012-04-14 07:00:12
Φωτογραφία για AΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Αστατο καιρό κατά περιόδους νεφελώδη με βροχές και τοπικές καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία και το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο 14 Απριλίου 2012. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά, τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 21 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 13 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 16 έως 20 βαθμούς αλλά στα βόρεια παράλια της Κρήτης η μέγιστη θα αγγίξει τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Μέτριοι έως ισχυροί νοτίων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο, περισσότερο ενισχυμένοι σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Ανατολικό Αιγαίο. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Βόρειο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα θυελλώδεις.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα, περιμένουμε το Μεγάλο Σάββατο στην Αττική. Το μεσημέρι ο καιρός πρόσκαιρα θα βελτιωθεί ενώ το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν και πάλι τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ισχυρούς με βαθμιαία εξασθένηση. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ