2012-04-14 06:44:06
Φωτογραφία για Γερμανός δημόσιος υπάλληλος είχε να δουλέψει 14 χρόνια!
Με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένας δημόσιος υπάλληλος στη Γερμανία αποχαιρέτισε τους  συναδέλφους του πριν συνταξιοδοτηθεί και τους αποκάλυψε ότι για 14 χρόνια δεν είχε δουλέψει ούτε μισή μέρα!

Ο 65χρονος άνδρας στο αποχαιρετιστήριο email που απέστειλε στους περίπου 500 υπαλλήλους της υπηρεσίας του, κόμπαζε για το ότι κέρδισε περισσότερα χρήματα από 700.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να «κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι».

«Από το 1998, ήμουν παρών όμως δεν βρισκόμουν πραγματικά εδώ. Οπότε, έχω κάνει καλή προετοιμασία για τη σύνταξη. Αντίο», γράφει στο μήνυμά του.

Επίσης, υποστηρίζει ότι το φταίξιμο δεν ήταν δικό του, αλλά της υπηρεσίας του, που απασχολούσε δύο άτομα για την ίδια εργασία. Οπότε, ο συνάδελφός του «έκανε όλη τη δουλειά», παραδέχεται.

«Φυσικά, επωφελήθηκα από την ελευθερία που είχα», προσθέτει, ενώ παραπονιέται και για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο γραφείο του, τον οποίο χαρακτηρίζει «άχρηστο».

Το email διέρρευσε στον τοπικό Τύπο. Όταν ο Γερμανός συνταξιούχος κλήθηκε να σχολιάσει την επιστολή του, είπε απλά ότι δεν επιθυμεί να πει κάτι περισσότερο.

Ο 65χρονος ήταν υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία του κρατιδίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
newsbomb.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ