2012-04-14 07:59:07
Φωτογραφία για Κίνηση ανθρωπιάς στον Δήμο Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης
Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμη φορά ο Δήμος Γόρτυνας, καθώς την Μ. Πέμπτη μοίρασε τρόφιμα σε 240 άπορες οικογένειες της περιοχής.Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Στέλιος Μπομποδάκης σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους κάθε δημοτικής ενότητας και τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων, επισκέφτηκαν τους δικαιούχους και τους παρέδωσαν τα αγαθά για το Πασχαλινό Τραπέζι.

«Ο Δήμος Γόρτυνας θα βρίσκεται πάντα στο πλάι των πολιτών που έχουν πραγματικά την ανάγκη του. Παρά την πενιχρή οικονομική κατάσταση, ο Δήμου Γόρτυνας στέκεται στο πλευρό των ασθενέστερων δημοτών και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι γιορτές να είναι στιγμές χαράς για όλους τους πολίτες», τόνισε αρχικά ο δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης.

Παράλληλα έδωσε την υπόσχεση πως «σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές και τους φορείς του τόπου, θα επιχειρηθεί να οργανωθεί στο εγγύς μέλλον ένα κοινωνικό παντοπωλείο, από το οποίο οι δημότες με χαμηλά εισοδήματα, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης».
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ