2013-12-10 00:25:05
Φωτογραφία για Ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων
Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων ενημερώνει τους υπεύθυνους των καταστημάτων εμπορίας γεωργικών φαρμάκων ότι έχει τεθεί σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή της καταχώρησης των ειδικών εντύπων πώλησης γεωργικών φαρμάκων σύμφωνα με την αρ. 2519/28169/5-3-2013 (Β΄649) Υ.Α. και τις διατάξεις του Ν. 4036/2012. Τονίζουμε ότι η ηλεκτρονική καταγραφή της λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων είναι υποχρεωτική από 1-1-2014.

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr). Ο Υπεύθυνος του καταστήματος προκειμένου να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή, θα πρέπει να εισάγει τα στοιχεία σύνδεσης : 1. Όνομα χρήστη και 2. Κωδικός πρόσβασης.

Κατά την πρώτη επίσκεψή του στη σελίδα θα πρέπει να πραγματοποιήσει Εγγραφή επιλέγοντας Δημιουργία Λογαριασμού. Κατά τη Δημιουργία Λογαριασμού τα πεδία που φέρουν κόκκινο αστερίσκο στην ονομασία τους είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν. Μετά την επιτυχή καταχώρηση των στοιχείων, ο κάθε χρήστης θα παραλάβει στο e-mail που δήλωσε κατά την εγγραφή του το Όνομα χρήστη για την είσοδό του στην εφαρμογή.


Για τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν κατά την προσπάθεια σύνδεσης ή λειτουργίας της εφαρμογής «Διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων», οι χρήστες – καταστήματα μπορούν:

1. Να στέλνουν τα αιτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα: «Διάθεση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων»

2. Να καλούν στο 1540

3. Να εισέρχονται στην ιστοσελίδα του Υπ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr) και επιλέγοντας το σύνδεσμο Επικοινωνήστε μαζί μας, που βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος της σελίδας να συμπληρώνουν τη φόρμα που εμφανίζεται

4. Να επικοινωνούν με τη ΔΑΟΚ Μαγνησίας των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων στο τηλέφωνο 2421352494.
onvolos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ