2012-04-14 11:30:05
Φωτογραφία για «Φλερτ» Στουτγκάρδης με Μαυρία!
Η Στουτγκάρδη φέρεται να είχε χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Χάρη Μαυρία και είναι πολύ πιθανό η γερμανική ομάδα να κάνει νέα «κρούση», τη στιγμή που ο Σεντρίκ Καντέ έριχνε... πόρτα στη Τουρκία.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι οι σκάουτερ των ευρωπαϊκών ομάδων που έκαναν την εμφάνισή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, μεταξύ αυτών και «μάτια» της Στουτγάρδης παρακολουθούσαν τους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», εκτός από τον Σιμάο, η γερμανική ομάδα κοιτούσε και τον Χάρη Μαυρία για τον οποίο είχε χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα είχε κατατεθεί και πρόταση, τον καιρό που υπήρχε διοικητικό συμβούλιο, 500.000 ευρώ με το θέμα να «παγώνει», αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, πρόταση υπήρξε και στον Σεντρίκ Καντέ από τουρκική ομάδα ωστόσο ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός απάντησε αρνητικά, διότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην γειτονική χώρα την καριέρα του. Πάντως, ο Καντέ δεν θα έλεγε όχι στη παραμονή του ακόμα και με τα μισά χρήματα του συμβολαίου του (700.000), αλλά στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει... ψυχή για να συζητήσει μαζί του, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η επιστροφή του στη Γαλλία.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ