2012-04-14 12:24:06
Φωτογραφία για M.ΧOYEΡΤΑΣ: Σεβασμό στον Ολυμπιακό
 Ο πλέι μέικερ της Μπαρτσελόνα, Μαρσελίνο Χουέρτας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος των οποίο σέβονται οι «μπλαουγκράνα», ενόψει του ημιτελικού του Final 4 της Euroleague.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που δεν υπολόγιζαν πολλοί, αλλά έφτασε στο Final 4, κάτι που δεν είναι εύκολο, και θα πάει στην Πόλη για να παλέψει. Είναι μια ομάδα με παίκτες που δεν είναι τόσο γνωστοί, αλλά παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως ο Χάινς και ο Λο. Ο Πρίντεζης δεν έπιασε στη Μάλαγα, αλλά στον Ολυμπιακό κάνει εξαιρετική σεζόν. Ο Ντόρσεϊ δεν είχε μεγάλο ρόλο στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά ο Ολυμπιακός στηρίζεται πολύ πάνω του. Και τι να πούμε για τον Σπανούλη! Είναι μια πλήρης ομάδα, την οποία θα πρέπει να σεβαστούμε. Θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για να κερδίσουμε», τόνισε ο Χουέρτας.

Ο Βραζιλιάνος άσος, σχολίασε για την πρώτη του συμμετοχή σε Final 4: «Είναι η ευκαιρία για μένα να πραγματοποιήσω ένα όνειρό μου. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να λάβει μέρος σε ένα Final 4, αλλά το μεγάλο όνειρο για όλους είναι να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα. Δεν θέλουμε απλώς να το απολαύσουμε, αλλά και να κερδίσουμε».


Στην συνέχεια, ο Χουέρτας, σχολίασε την πορεία της Μπαρτσελόνα στη φετινή σεζόν: «Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα κι έχουμε προκριθεί στο Final 4. Παραμένει βέβαια το απωθημένο για την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Γενικά η ομάδα παίζει καλά, είμαστε στο σωστό δρόμο και ελπίζω να φτάσουμε μέχρι το τέλος κατακτώντας τους εναπομείναντες τίτλους».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ, τόνισε: «Αμυντικά πιστεύω πως είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο, ενώ επιθετικά έχουμε καλή λειτουργία, αλλά κάποιες φορές δεν έχουμε υψηλά ποσοστά. Όντως, δεν είμαστε το ίδιο παραγωγικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη».
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ