2012-04-14 12:20:50
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ Η «ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ» ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΠΟ ΙΒΚΟΒΙΤΣ-ΑΓΓΕΛΟΥ
Μεσολαβεί σχεδόν ένας μήνας μέχρι τον ημιτελικό του Final4 της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει την κατασκοπεία!

Οι Καταλανοί του Τσάβι Πασκουάλ εξετάζονται από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον άμεσο συνεργάτη του στον ερυθρόλευκο πάγκο, Βαγγέλη Αγγέλου, οι οποίοι δεν θέλουν να περιμένουν την τελευταία στιγμή να αρχίσουν να μελετούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία των αντιπάλων τους. Το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου έχει αρχίσει να συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία, χωρίς βέβαια, στην παρούσα φάση, η πρωταθλήτρια Ισπανίας να αποτελεί σημείο αναφοράς στην προετοιμασία.

Μέχρι στιγμής ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν έχει προχωρήσει στην παραμικρή ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του Χουάν Κάρλος Ναβάρο προς τους παίκτες του, αφού προέχουν τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, τα οποία ξεκινούν την Πέμπτη (19/04) από το ΣΕΦ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, όμως, ο "Ντούντα" ως λάτρης της λεπτομέρειας θέλει να είναι πανέτοιμος από όλες τις απόψεις, προκειμένου όταν πλέον ο ημιτελικός του Final4 με την Μπαρτσελόνα μπει στην καθημερινότητα των παικτών του να έχει γίνει εξονυχιστική ανάλυση, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ