2013-12-14 08:52:07
Φωτογραφία για Ηλεία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους 34χρονος Βούλγαρος για υπόθεση σωματεμπορίας
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας, αφέθηκε  ένας 34χρονος από την Βουλγαρία, που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για σωματεμπορία τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο 34χρονος, που διαμένει στο Τραγανό, φέρεται ότι είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με 34χρονη Βουλγάρα, την οποία σύμφωνα με την μήνυση που έχει καταθέσει η ίδια στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, κατά το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2009 έως και τις 12 Ιανουαρίου 2010, υποχρέωνε να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με ανεξακρίβωτο αριθμό ανδρών σε καταστήματα της περιοχής, έναντι χρηματικής αμοιβής, το ύψος της οποίας όμως δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθεί και την οποία εισέπραττε πάντοτε εξ’ ολοκλήρου αυτός.

Επίσης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε ανεξακρίβωτες ημερομηνίες κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο 34χρονος προκάλεσε βαριές σωματικές βλάβες στην 34χρονη, τις οποίες και επεδίωξε να προκαλέσει και την απείλησε να την σκοτώσει εάν αυτή επιχειρούσε να διαφύγει από την επιτήρησή του, αρνούμενη την γενετήσια εκμετάλλευσή της.

Ο 34χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνισή του στο Α.Τ. της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Δικηγόρος του κατηγορουμένου ήταν ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης.

Μαρία Καραμπάτση-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ