2013-12-14 13:42:09
Φωτογραφία για Μαλλιά κουβάρια το ελληνικό πεντάγραμμο!
Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεκινήσει στο Ελληνικό πεντάγραμμο, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της πίστας.

Μετά τα όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος για τον Νότη Σφακιανάκη, τα κοσμητικά επίθετα και τις… «ευχές» , ο Σταμάτης Γονίδης πήρε θέση και υπερασπίστηκε τον Νότη, ρίχνοντας τα πυρά του στον Στέλιο Ρόκκο:

«Είναι σαν να τρέχει ένα Fiat500 στην παραλιακή, να κάνει κόντρα με τη Ferrari. Σαν καλλιτέχνης εννοώ δεν έχει καμία σχέση. Ο Σφακιανάκης είναι τεράστιος καλλιτέχνης. Απλά νομίζω ότι ο συγκεκριμένος έχει κενά μνήμης. Γιατί έχω δει και άλλες συνεντεύξεις για το πώς ξεκίνησε. Δεν θα έπρεπε να μιλά απαξιωτικά για τους συναδέλφους του».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το» είπε ακόμα: «Δεν πρέπει ένας καλλιτέχνης να μιλά άσχημα για τον άλλον. Και ειδικά ένας μικρός καλλιτέχνης, να μιλά έτσι για έναν μεγάλο καλλιτέχνη. Αν υπήρχε κοντέρ στο θράσος και στην αχαριστία, αυτός θα το είχε σπάσει».

Μάλιστα, κατέληξε, λέγοντας: «Δίνουμε βήμα σε κάποιους και νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι τους ανωτέρους μου και τους πιο παλιούς τραγουδιστές, και την ιστορία του καθενός. Το σίγουρο είναι πως καθένας, ο,τι σπέρνει θερίζει Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ