2013-12-14 14:36:04
Φωτογραφία για Τα αγαπημένα μας clutch bags γι' αυτή τη σεζόν!
Από την πρώτη στιγμή τα εμπιστευτήκαμε και πλέον κατέχουν ιδιαίτερο ρόλο στη γκαρνταρόμπα μας Τα clutches αποτελούν μια κομψή και στυλάτη πινελιά σε κάθε look και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα σχεδίων,χρωμάτων και μεγεθών,ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο αλλά και με τη διάθεσή σου!

Μας συντροφεύουν επάξια στις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά επίσης μπορούν να αποτελέσουν και μιαπρωτότυπη πινελιά σε μια casual εμφάνιση για την απογευματινή μας βόλτα με τις φίλες μας.

Clutches με έντονα ροκ στοιχεία, όπως σταυρούς και νεκροκεφαλές, ταιριάζουν άψογα σε εσένα που έχεις ένα πιο glam-rock style και θέλεις να ξεφύγεις από το κλασσικό αποτέλεσμα, δίνοντας στο στυλ σου μια πιο girly πινελιά.

Με πολλές- και γιατί όχι πολύχρωμες -πέτρες ,τρούκς,χάντρες και μεταλλικά στοιχεία που δίνουν αμέσως έναν ιδιαίτερο τόνο στην εμφάνισή σου,θυμίζουν κάτι από Hollywood και από Red Carpet εμφανίσεις και με τους κατάλληλους συνδυασμούς σε κάνουν να μοιάζεις με τις φανταχτερές σταρς που τόσο λατρεύεις.


Τέλος,τα έντονα χρώματα και τα διάφορα prints είναι και φέτος το χειμώνα μια δυνατή τάση μιας και η μόδα δε φαίνεται να μπορεί να αποχωριστεί το χρώμα και τα patterns που τόσο αγαπάμε.

Έντονες αποχρώσεις του μπλέ(cobalt blue, blue electric κ.ά.),του πράσινου ακόμα και του ροζ και του κόκκινου από τη μια και έντονα animal prints,καρό,δαντέλα και floral μοτίβα από την άλλη πλευρά συναρπάζουν και κλέβουν τις εντυπώσεις.
faysbook.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ