2013-12-14 14:00:17
Φωτογραφία για ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ, ΑΛΛΑ...
Ένα ντέρμπι «αιωνίων»... διαφορετικό από τα άλλα θα δώσουν σήμερα στις 21.30 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Ρέντη, για την δέκατη αγωνιστική της Volleyleague.

Η βαθμολογική απόσταση που χωρίζει τις δυο είναι μεγάλη. Το ίδιο και οι στόχοι για τη φετινή σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται απ’ τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-1 και πάνε… φουριόζοι στο ντέρμπι, πριν την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Οστράβα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αναζητάει την πρώτη νίκη του για φέτος, όμως αυτή τη φορά θα το κάνει με τον Γιάννη Καλμαζίδη να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, κόντρα στην ομάδα που ηγήθηκε την τεχνική ηγεσία για τέσσερα χρόνια και έχει πανηγυρίσει έξι τίτλους.

Στην φόρτιση που υπάρχει σε ματς των δύο ομάδων αναφέρθηκε ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάιου στο πάγκο των «πρασίνων», τονίζοντας πως δεν τον επηρεάζει το παρελθόν.

«Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι
. Υπάρχει φόρτιση σε κάθε ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Έχω ζήσει πολλούς τέτοιους αγώνες αλλά από την άλλη πλευρά. Προσωπικά ανέλαβα μία τεράστια ευθύνη να σωθεί ο Παναθηναϊκός και από την άλλη θα παίξουμε για πρώτη φορά στην έδρα της ομάδας που κάθισα στον πάγκο της για 4 χρόνια. Η ζωή προχωράει μπροστά αλλά αυτό που μένει το ίδιο είναι οι αρχές μας και ο σεβασμός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πετύχουμε το στόχο μας με τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε πως υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο:

«Όλοι γνωρίζουν τις διαφορές που υπάρχουν και που έχουν αποτυπωθεί στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καταδικασμένος. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όσα πιο πολλά στοιχεία μπορούμε στο παιχνίδι μας για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ