2012-04-14 13:41:04
Φωτογραφία για Ο πιο εργασιομανής εγκληματίας του πλανήτη-10 κακουργήματα σε 9 ώρες
O Γουίλιαμ Τοντ ξεκίνησε χθες το βράδυ να πιεί ένα ποτό στο μπαρ Slaughterhouse στο Nashville. Εκεί έκλεψε ένα δίκαννο, ένα ρεβόλβερ και ένα t-shirt. Και μετά έκαψε το μπαρ. Το πιο εντυπωσιακό; Η νύχτα του μόλις είχε ξεκινήσει Μετά τον εμπρησμό του πρώτου μπαρ, ο Γουίλιαμ Τοντ δίψασε. Οπότε είπε να μπει σε ένα άλλο μπαρ που βρισκόταν μόλις ένα τετράγωνο μακριά.

Επειδή όμως δεν έχει πάνω του δολάριο τσακιστό, αποφάσισε να ληστέψει όποιον βρισκόταν μέσα εκείνη την ώρα. Συγκεκριμένα απείλησε 4 θαμώνες με όπλο, τραυμάτισε έναν άλλο στο κεφάλι και πυροβόλησε τον μπάρμαν στο πόδι.

Λίγα λεπτά αργότερα βρισκόταν στον δρόμο, όπου σταμάτησε ένα ταξί, πέταξε τον οδηγό από την θέση του και οδήγησε μέχρι το πλησιέστερο Walmart όπου αγόρασε φαγητό αξίας 199 δολαρίων.

Επόμενη στάση ένα δικηγορικό γραφείο. Ο Γουίλιαμ μπήκε μέσα, διάλυσε τα κομπιούτερ και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, αφόδευσε σε ένα γραφείο και μετά μουτζούρωσε με τα κόπρανα του τα κορνιζαρισμένα πτυχία νομικής που κρέμονταν στους τοίχους.

Καθώς έφευγε, λήστεψε ακόμη 5-6 άτομα.

Ενώ ταυτόχρονα έκλαιγε με λυγμούς.

Και, μέσα σε όλα αυτά, είχε προλάβει και να ξυρίσει το κεφάλι του.

Το τέλος γράφτηκε στους αυτοκινητόδρομους. Αφού τράκαρε το πρώτο ταξί που είχε κλέψει, σταμάτησε ένα άλλο με την απειλή όπλου, πέταξε και πάλι τον οδηγό από την θέση του και προσπάθησε –μάταια- να διαφύγει την σύλληψη. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Η συγνώμη… του ‘Αδωνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Η συγνώμη… του ‘Αδωνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ