2012-04-14 13:45:08
Φωτογραφία για Συναγερμός για τα ασφαλιστικά Ταμεία
Πολύ μεγάλη μείωση σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στο μέτωπο των εισφορών των ασφαλιστικών ταμείων. Το γεγονός, σε συνδυασμό με την μεγάλη πληγή... που δημιουργήθηκε στα αποθεματικά τους, εξαιτίας της εφαρμογής του PSI έχει ως συνέπεια η οικονομική τους θέση να οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι για την επόμενη μέρα τους άρχισε να ανησυχεί πλέον και το ΔΝΤ, το οποίο επισταμένως ζητά την λήψη μέτρων για την αποφυγή των χειρότερων.

Συγκεκριμένα, αρμόδια στελέχη του Ταμείου επιμένουν για την αναγκαία άμεση αναδιάρθρωση του μηχανισμού είσπραξης των οφειλόμενων εισφορών, οι οποίες καθυστερούν ακόμα και χρόνια και παρά τις ρυθμίσεις που κατά καιρούς ανακοινώνονται παραμένουν ανείσπρακτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το σκοπό, προσεχώς, πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ειδικό κλιμάκιο, το οποίο θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο θεωρείται και είναι μείζον. Γιατί με την αύξηση της ανεργίας και την συνεπακόλουθη μείωση των εισφορών, αν κι αυτές δεν καταβάλλονται, τότε το μέλλον των ταμείων και κατ’ επέκταση της ασφάλισης στην Ελλάδα, διαγράφεται ζοφερό.voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ