2013-12-15 21:42:54
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΒΗΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ... ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και με... "σβηστές μηχανές" από το «Κλεάνθης Βικελίδης» επικρατώντας με 0-2 του Αρη, μένοντας αήττητος για 29 αγώνες μακριά από την έδρα του, ισοφαρίζοντας το δικό του ρεκόρ και στέφθηκε με άνεση πρωταθλητής χειμώνα δύο αγωνιστικές… νωρίτερα.

Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, μπήκαν δυνατά στο ματς και το... «καθάρισαν» σχετικά νωρίς, καθώς στο 27' είχε διαμορφωθεί ήδη το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον το μυαλό όλων στο Λιμάνι στρέφεται στην αυριανή κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League.

Ο Βλάντιμιρ Βάις, ήταν ο κορυφαίος των ερυθρόλευκων, καθώς έφτιαξε το γκολ του Τσόρι στο 6ο λεπτό και στο 27' κλείδωσε τη νίκη μετά από ατομική ενέργεια και συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Διούδη.

Στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Βάις κινήθηκε διαγώνια, έβγαλε όμορφα στον Τσόρι σε καλή θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή. Αυτός με ένα πλασέ έκανε το 1-0 για τους ερυθρόλευκους.


Από την άλλη πλευρά ο Άρης μη έχοντας να χάσει κάτι προσπάθησε για την ισοφάριση. Οι "κίτρινοι" απείλησαν τον Ρομπέρτο με αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι λάθη των παικτών του Ολυμπιακού στην κυκλοφορία της μπάλας.

Την στιγμή εκείνη όμως ο Ολυμπιακός έδειξε και πάλι την κλάση του. Οι παίκτες του Μίτσελ άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα. Αυτή έφτασε στον Βάις ο οποίος έκανε την ατομική ενέργεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και μόνος ανάμεσα σε πολλούς παίκτες του Άρη σκόραρε, σημαδεύοντας στην κλειστή γωνία του Διούδη.

Οι ερυθρόλευκοι παρότι δεν πάτησαν γκάζι στην επανάληψη, είχαν άλλες δυο φάσεις για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως ο Διούδης φώναξε «παρών» απομακρύνοντας τον κίνδυνο.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης, Μαργαρίτης, Ελσνερ, Οικονομόπουλος (79' Οικονομόπουλος), Σταυρόπουλος (63' Σουνάς), Νταμαρλής, Μανιάς, Αγκάνθο (73' Τσουκάνης), Τάτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Τόρες, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ (65' Εντινγκά), Βάις (77' Σαβιόλα), Ντομίνγκες (84' Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ