2012-04-14 15:00:22
Φωτογραφία για Ειδικές τιμές για ανέργους και συνταξιούχους
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ «CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ»Σε ριζική αναπροσαρμογή της στρατηγικής του έχει προχωρήσει ο πολυεθνικός όμιλος σούπερ μάρκετ «Carrefour Μαρινόπουλος», μπαίνοντας δυναμικά στην... εμπόλεμη ζώνη του κλάδου με μεγάλες μειώσεις τιμών.

Η αλλαγή τακτικής ξεκίνησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Jerome Loubere, ο οποίος επέστρεψε στο «τιμόνι του ομίλου τον περασμένο Σεπτέμβριο και αμέσως, όπως αναφέρουν πηγές, ήρθε σε σύγκρουση με προμηθευτές οι οποίοι προχωρούσαν σε ανατιμήσεις τροφίμων και άλλων ειδών νοικοκυριού. Το μέγεθος της «Carrefour Μαρινόπουλος» διευκολύνει στη διαμόρφωση χαμηλής τιμολογιακής πολιτικής προς τους καταναλωτές κι έτσι οι προσφορές και οι συνεχείς εκπτώσεις σε εβδομαδιαία βάση αποτελούν τους τελευταίους μήνες το βασικό επικοινωνιακό όχημα της εταιρείας.

50% έως 80%

Η εταιρεία έχει ανακοινώσει μια σειρά από εντυπωσιακές μειώσεις της τάξης του 50% ή 80% στο ίδιο προϊόν με την αγορά του δευτέρου τεμαχίου. Συγχρόνως, είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου που θέσπισε μια μόνιμη έκπτωση της τάξης του 10% σε όλα τα φρέσκα προϊόντα για ανέργους, πολυτέκνους και ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, οι οποίοι αποτελούν πλέον ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα. Ο όμιλος, επίσης, έχει ρίξει και στη... μάχη με τις υπόλοιπες αλυσίδες αλλά και προκειμένου να διατηρήσει την «υπεύθυνη στάση του απέναντι στα οικονομικά προβλήματα της κοινωνίας και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ