2012-04-14 15:06:07
Φωτογραφία για Ποτέ δεν είναι αργά…
Μετά την αποχώρηση της Ντόρας Μπακογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία, και τη δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο αδελφός της Κυριάκος Μητσοτάκης έμεινε κορυφαίος εκπρόσωπος της μητσοτακικής πτέρυγας στο εσωτερικό της μεγάλης παράταξης της Κεντροδεξιάς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου, από το περιβάλλον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας διαρρέει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα επιλέξει τη Β’ Αθηνών ως δεύτερη εκλογική περιφέρεια στην οποία θα θέσει υποψηφιότητα, μετά την Κρήτη Κάτι που, εφόσον συμβεί, θα τη φέρει αντίπαλη με τον αδελφό της, επιχειρώντας να αφαιρέσει από την εκλογική δεξαμενή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας από την πλευρά του, έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της Κεντροδεξιάς στη Β’ Αθηνών, με αυτόνομο πολιτικό λόγο και παρουσία. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου λοιπόν, θα δώσει με καλές πιθανότητες τη μάχη για ένα πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.


Με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στον «Τύπο της Κυριακής», ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στον στόχο της αυτοδυναμίας, που αποτελεί πολιτικό ζητούμενο για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές που έρχονται. Ταυτόχρονα όμως, στέκεται και στο ενδεχόμενο συνεργασιών, αναφερόμενος στη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας μια απάντηση που θα συζητηθεί.

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη απευθυνθεί στις δυνάμεις της ευρύτερης Κεντροδεξιάς, και θα έχει μιλήσει για την ανάγκη πανστρατιάς. Κατά συνέπεια, όσοι πιστοί μπορούν να προσέλθουν. Υπάρχει ακόμη πολιτικός χρόνος. Ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν», σχολιάζει με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Για το ''καλό''!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Για το ''καλό''!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ