2013-12-17 03:44:06
Φωτογραφία για iCloud Control Panel 3.1 με υποστήριξη Windows 8.1
H Apple αναβάθμισε το iCloud Control Panel για Windows στην έκδοση 3.1 φέρνοντας συμβατότητα με το πρόσφατο Windows 8.1 και τη δυνατότητα... αυτόματης εισόδου στο Outlook με sign in στο Control Panel.

Το iCloud διατηρεί την αλληλογραφία, τις επαφές και τα ημερολόγια ενημερωμένα μεταξύ του iPhone, του iPad, του iPod touch, του Mac και του Windows PC και σας επιτρέπει να μοιράζεστε ημερολόγια και λίστες εργασιών.

Επίσης, το iCloud συγχρονίζει τους σελιδοδείκτες των Internet Explorer, Firefox ή Google Chrome των Windows με τους σελιδοδείκτες του Safari στα iPhone, iPad, iPod touch και Mac.

Με το άλμπουμ “Η ροή φωτό μου”, το iCloud κατεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες που τραβάτε με τα iPhone, iPad ή iPod touch στο PC σας, ενώ όλες οι φωτογραφίες που προσθέτετε στο άλμπουμ “Η ροή φωτό μου” καθίστανται αυτόματα διαθέσιμες σε άλλες συσκευές στις οποίες έχετε ρυθμίσει το iCloud.


Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο με τα άτομα που εσείς θα επιλέξετε και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να προσθέσουν δικές τους φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια με τη λειτουργία κοινής χρήσης φωτογραφιών iCloud.

Σημείωση: Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό iCloud, θα χρειαστείτε ένα iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 5 ή νεότερη έκδοση ή έναν υπολογιστή Mac με OS X Lion v10.7.5 ή νεότερη έκδοση. Για πρόσβαση σε email, επαφές και ημερολόγια απαιτείται Microsoft Outlook 2007 και νεότερες εκδόσεις ή ένα ενημερωμένο πρόγραμμα περιήγησης. Για το συγχρονισμό σελιδοδεικτών με το Firefox ή το Google Chrome απαιτείται η επέκταση iCloud Bookmarks.

* Σημείωση: Αν κάνετε αναβάθμιση από τον Πίνακα ελέγχου iCloud 1.1 ή παλαιότερη έκδοση, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από τον Πίνακα ελέγχου iCloud και να καταργήσετε την εγκατάστασή του πριν εγκαταστήσετε τον Πίνακα ελέγχου iCloud 3.0
macuser.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ