2012-04-14 16:00:06
Φωτογραφία για Τα 10 πιο παράξενα Μπαρ στον κόσμο
Αν σας ελκύει το παράξενο αλλά ταυτόχρονα

δεν λέτε όχι και σε μια δροσιστική μπύρα ή ένα καλό ποτήρι κρασί τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Οι ιδανικοί προορισμοί για να απολαύσετε το ποτό σας στο πιο παράξενο περιβάλλον. Το dinfo σας ταξιδεύει στα 10 πιο παράξενα μπαρ του κόσμου και.. καλή διασκέδαση αν ποτέ βρεθείτε σε κάποιο από αυτά!!

1. Red Sea Star Bar: Το πρώτο υποθαλάσσιο bar, εστιατόριο αλλά και παρατηρητήριο στον κόσμο.

Θα το βρείτε έξι μέτρα κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα. Το μενού στο Red Sea Star Bar περιέχει αρκετή ευρωπαϊκή κουζίνα και ποτά με το κόστος να φτάνει τα 10-20 δολάρια ανά πελάτη. Καθόλου άσχημα!

Έχει χωρητικότητα 105 επισκέπτες και είναι ανοιχτό καθημερινά.

2. Skeleton Bar: διακοσμημένο με σκελετούς

Θα το βρείτε στο Gruyere της Ελβετίας. Σίγουρα θα νιώσετε σαν να πίνετε ποτό σε ένα μπαρ που χτίστηκε από Aliens και κατά κάποιο τρόπο μάλλον δεν θα έχετε και πολύ άδικο. Σχεδιάστηκε από τον Hans Rudi Giger (HR Giger), ο οποίος εργαζόταν ως σχεδιαστής στην σειρά ταινιών Alien και κέρδισε το Oscar για τα καλύτερα ειδικά εφέ το 1980.


Το ανατριχιαστικό μπαρ είναι διακοσμημένο ολόκληρο με οστά σκελετών, από τους τοίχους μέχρι τις καρέκλες και τα βάζα λουλουδιών.

3. Hobbit House Bar: Το μπαρ που οι σερβιτόροι είναι μόνο νάνοι.

Το σπίτι των Χόμπιτ βρίσκεται στη Μανίλα, Φιλιππίνες. Ο εμπνευστής της ιδέας σαφώς επηρεασμένος από την τριλογία του JR Tolkien Τριλογία, έχει φροντίσει ότι όλοι οι υπάλληλοι του μπαρ να είναι νάνοι.

Κατά τα άλλα το μπαρ διαθέτει ένα σκοτεινό, γεμάτο καπνό περιβάλλον όπου προσφέρονται 100 διαφορετικά είδη μπύρας από όλο τον κόσμο.

4. Chillout: κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από πάγο

Το Chillout είναι το πρώτο μπαρ κατασκευασμένο από πάγο στην Μέση Ανατολή. Σχεδόν τα πάντα στο εστιατόριο, καρέκλες,τραπέζια, μπαρ,ποτήρια είναι από πάγο.

Με 17 δολάρια θα πάρετε το ποτό σας αλλά και μια ζακέτα με κουκούλα και μάλλινα γάντια για να αντέχετε την χαμηλή θερμοκρασία.

5. Clinic Bar: με διακόσμηση που θυμίζει νοσοκομείο

Θα το βρείτε στο Clarke Quay στο κέντρο της Σιγκαπούρης και είναι το μοναδικό μπαρ στον κόσμο που τα πάντα στο εσωτερικό του θυμίζουν νοσοκομείο.

Είναι αρκετά ευρύχωρο (15.000 τετραγωνικά πόδια) και η πρωτότυπη διακόσμηση του σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Damien Hirst.

6. Bar Eternity: μπαρ σε σχήμα φέρετρου

Αισθάνεστε λόγο πεσμένος τελευταία; Πνίξτε την λύπη σας στο ποτό. Το Bar Eternity, ένα μπαρ που εξωτερικά αλλά και εσωτερικά θυμίζει φέρετρο στο Truskavts της Ουκρανίας, υπόσχεται να σας «ανεβάσει» την διάθεση.

7. Alux Restaurant & Lounge: στο εσωτερικό μιας σπηλιάς

Το Alux στην Playa Del Carmen του Μεξικού είναι ένα από τα μόλις δύο εστιατόρια του κόσμου που βρίσκονται μέσα σε ένα σπήλαιο.

Ολόκληρη η χερσόνησος Γιουκατάν στο Μεξικό είναι γεμάτη από σπήλαια και υπόγεια ποτάμια, έτσι το Alux Restaurant & Lounge άνοιξε για να δώσει την δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει το φυσικό περιβάλλον με ένα ποτό στο χέρι.

8. Baobab Bar: Μέσα σε δέντρο

Το Sunland Baobab είναι το πιο γνωστό ίσως δέντρο Baobab στη Νότια Αφρική (περισσότερα για το Baobab δείτε εδώ). Είναι ένα από τα μεγαλύτερα baobabs στον κόσμο και σίγουρα το μεγαλύτερο στην μαύρη Ήπειρο με περίμετρο 47 μέτρα και ύψος που φθάνει τα 19 με 22 μέτρα.

Είναι τόσο μεγάλο που υπάρχει αρκετός χώρος για να χωρέσει μέσα του ένα ολόκληρο μπαρ. Το Sunland Baobab είναι ευνόητο, ότι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς για όσους επιλέγουν την Νότια Αφρική για τις διακοπές τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

9. Rectum Bar: Το μπαρ που θυμίζει ορθό έντερο

Το μπαρ Rectum (ορθό έντερο αν προτιμάτε) βρίσκεται στην Βιέννη – Αυστρία. Σχεδιάστηκε από τον Atlier Van Lieshout και έχει το σχήμα ενός ανθρώπινου πεπτικού συστήματος.

Αξιοσημείωτο.. το πεπτικό σύστημα όπως ξέρουμε καταλήγει στον πρωκτό. Ο πρωκτός στο συγκεκριμένο μπαρ είναι … η έξοδος κινδύνου.. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

10. Klo Bar: Η τουαλέτα

Ίσως μία από τις πιο παράξενες εμπειρίες που θα μπορούσατε να ζήσετε ποτέ. Δημιουργήθηκε τα Χριστούγεννα του 1971 στο Βερολίνο και από τότε δέχεται περισσότερες επισκέψεις τουριστών από τα μουσεία και τα αξιοθέατα της πόλης. Η διακόσμηση σχεδιάστηκε ώστε να θυμίζει μια τουαλέτα, αλλά μάλλον κατέληξε να δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση του να πρωταγωνιστεί σε ταινίες του Indiana Jones.

Κόκκινο κρασί σε συσκευασίες μετάγγισης αίματος, μπύρα σε ποτήρι που θυμίζει δείγμα ούρων, τραπέζια που προκαλούν ηλεκτροσόκ, περιστρεφόμενα σκαμπό στο μπαρ, ένα σφυρί που εμφανίζεται από το πουθενά, πουλιά, αράχνες, βόες, ιγκουάνα, παγιδευμένες τουαλέτες, μια γιγαντιαία χιονοστιβάδα που πέφτει από το ταβάνι κάθε 10 λεπτά, επιτίθενται στις αισθήσεις σας μόλις περάσετε την πόρτα της εισόδου για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.dinfo.gr/?p=52718#ixzz1i1NRtTpt
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ