2013-12-17 08:30:08
Φωτογραφία για Philips SlimStyle LED, η νέα επίπεδη λάμπα και το μέλλον των LED
Η Philips ανακαλύπτει ξανά την λάμπα με την νέα σειρά Philips SlimStyle LED λαμπτήρων. Σε αντίθεση με τις κοινές λάμπες, η Philips SlimStyle είναι επίπεδη και καταναλώνει σημαντικά λιγότερο ρεύμα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των LED λαμπτήρων είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η μη χρήση επιβλαβών χημικών και η μεγάλη διάρκεια ζωής. Η Philips SlimStyle έρχεται να προσθέσει κάτι ακόμα αλλά για αυτό θα μάθουμε στην συνέχεια.

PHILIPS SLIMSTYLE LED, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Σε σύγκριση με μια κοινή λάμπα πυρακτώσεως (αυτές με τα συρματάκια στο εσωτερικό) η Philips SlimStyle παράγει 800 lumen φως και καταναλώνει 10.5 Watt ενέργειας, σε αντίθεση με τα 60 Watt των λαμπτήρων πυρακτώσεως. Σε σύγκριση με τις CFL λάμπες (τις γνωστές και ως οικονομίας) η Philips SlimStyle ανάβει αμέσως χωρίς να χρειάζεται ζέσταμα και δεν περιέχει υδράργυρο.


Το επιπλέον χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα της νέας επίπεδης σειράς SlimStyle είναι το σχήμα της νέας λάμπας. Η Philips έχει τοποθετήσει τα LED περιμετρικά της κατασκευής για να πετύχει καλύτερη και ομοιόμορφη διάχυση του φωτός αλλά και της θερμότητας. Με βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας από το ίδιο το σώμα του λαμπτήρα, οι SlimStyle δεν χρειάζονται την μέχρι τώρα γνωστή και βαριά αλουμινένια βάση.

Η ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ PHILIPS SLIMSTYLE LED ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η τιμή των Philips SlimStyle θα είναι μικρότερη από τις αντίστοιχες σημερινές LED λάμπες της κατηγορίας αυτής. Οι περιβαλλοντικά ευαίσθητοι θα εκτιμήσουν και το σημαντικά μικρότερο βάρος κατά την μεταφορά των λαμπτήρων σε όλο τον κόσμο και άρα την επιπλέον μείωση των αερίων του θερμοκηπίου. Όλοι οι άλλοι θα αρκεστούν στην οικονομία στο ρεύμα και τις 25000 ώρες καλής λειτουργίας που υπόσχεται η Philips μαζί με 3 χρόνια εγγύησης.

Για όσους θέλουν να κάνουν τα μαθηματικά, η αντικατάσταση ενός λαμπτήρα πυρακτώσεως 60 Watt με φωτισμό 800 lumen με 6 Philips SlimStyle LED μπορεί να προσφέρει ακριβώς την ίδια κατανάλωση ενέργειας και λογαριασμό στην ΔΕΗ αλλά με 4800 lm φωτεινότητα.

Η τιμή των Philips SlimStyle παραμένει άγνωστη προς το παρόν. Η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2014.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ