2012-04-14 16:38:49
Φωτογραφία για ΤΡΕΙΣ... «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» ΓΙΑ ΕΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ!
Ο Ουνάι Έμερι σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι ο στόχος του Ολυμπιακού, εφόσον βέβαια ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοινώσει πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Το ίδιο όμως ισχύει και για εκείνον αφού θα αποφασίσει για το μέλλον του στο τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα πέραν του Ολυμπιακού, τον θέλουν και οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά εκείνος κάνει σκέψεις και όνειρα για Πρέμιερ Λιγκ!

Όπως μετέδιδαν ΜΜΕ στην Ισπανία το Μ. Σάββατο «Ο Έμερι θα περιμένει ως το τέλος. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βαλένθια γνωρίζοντας πως ο κύκλος του εκεί έχει κλείσει ενώ έχουν ήδη έρθει οι πρώτες κρούσεις από την Βιγιαρεάλ και τον Ολυμπιακό».

Τα ρεπορτάζ των Ισπανών επισημαίνουν πως ο Έμερι θα κατασταλάξει στο τι θέλει να κάνει στο τέλος της χρονιάς και επίσης αναφέρεται πως για εκείνον υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από συλλόγους της Ισπανίας και της Ελλάδας, όπου αναφέρονται στον Ολυμπιακό.


Η Βιγιαρεάλ εμφανίζεται ως το φαβορί για τον Έμερι, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα πέσει κατηγορία. Μετά υπάρχουν οι ερυθρόλευκοι και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισπανοί γράφουν για δεδομένη αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και την μεγάλη επιθυμία του Ολυμπιακού να κλείσει ως τεχνικό τον Έμερι.

Μετά όμως υπάρχει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ και μάλιστα αναφέρουν πως έχει ήδη γίνει σχετική κρούση στον Ινιάκι Ιμπάνιεθ (που είναι και μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε) για το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να συνεργαστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος ο Έμερι, βάσει των όσων υπογραμμίζουν οι Ισπανοί πάντα, έχει στο μυαλό του την Πρέμιερ Λιγκ. Ο τεχνικός της Βαλένθια επιζητά να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να το κατακτήσει, ανοίγοντας έτσι πολλές πόρτες από την Αγγλία και όχι μόνο.

Στον Έμερι θα άρεσε πολύ το να εργαστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο της Πρέμιερσιπ και είναι κάτι που όχι μόνο σκέφτεται αλλά... ονειρεύεται κιόλας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών και πως έχει πόστερ από ομάδες της Αγγλίας στο σπίτι του, καταλήγουν τα δημοσιεύματα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ