2012-04-14 18:53:03
Φωτογραφία για Η μεγάλη μονομαχία
Η συμμετοχή του Αντώνη Λιάρου στις εκλογές της 6ης Μαΐου με το ΠΑΣΟΚ, δεν αποτέλεσε έκπληξη για όσους γνώριζαν τη βαθιά εκτίμηση του πετυχημένου δημοσιογράφου για τον... Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως άλλωστε παραδέχεται και ο ίδιος, με συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο «Πρώτο Θέμα» και τον Νίκο Νικητέα, στην εσωκομματική αναμέτρηση του 2007 για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ήταν μεταξύ εκείνων που έφτασαν ως τις κάλπες. Και φυσικά, προτίμησε να ψηφίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, παρόλο που η συλλογική ετυμηγορία της εκλογικής βάσης του ΠΑΣΟΚ δεν οδήγησε στη μεγάλη ανατροπή στην ηγεσία του Κινήματος.

Στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο Αντώνης Λιάρος, ο οποίος αφήνει πλέον πίσω του τη δημοσιογραφία, θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με το ΠΑΣΟΚ. Του Ευάγγελου Βενιζέλου πλέον, και όχι του Γιώργου Παπανδρέου.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη πολιτική συγκυρία για το Κίνημα, καθώς οι εκτιμήσεις των δημοσκόπων οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς μια βαριά ήττα, που θα έχει εκ των πραγμάτων επιπτώσεις και στον αριθμό των βουλευτών τους οποίους θα εκλέξει στην επόμενη Βουλή.


Στην Περιφέρεια Αττικής, που μετά την αποχώρηση του Θεόδωρου Πάγκαλου εξελίσσεται σε… εντός έδρας αναμέτρηση για την Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Αντώνης Λιάρος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα πρωταγωνιστήσουν στη μεγάλη μονομαχία για τη δεύτερη θέση.

Με τον δημοσιογράφο του «Mega» να έχει το προφανές προβάδισμα της σημαντικής αναγνωρισιμότητας και της θετικής εικόνας προς την πλειοψηφία των πολιτών. Σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αναμένεται να πληρώσει το τίμημα για την πολιτική του Μνημονίου.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ