2013-12-20 01:24:03
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ : ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Στο πολύ καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού στα περισσότερα από τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πάει στο ΟΑΚΑ για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

«Η ομάδα έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο στα περισσότερα παιχνίδια. Ξέρουμε πως είναι νωρίς, αλλά δεν μπορούμε να μην πάμε σε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Δουλεύουμε πολύ στη προπόνηση. Παρά τις νίκες μας, δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας σε μερικά παιχνίδια. Όλα τα παιδιά είμαστε συνειδητοποιημένοι και ταπεινοί και συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα παιχνίδια. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας» είπε αρχικά ο Σπανούλης.

«Αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες. Έναν σοβαρό τραυματισμό στην Εθνική. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο αστράγαλος μου. Με την τεχνική υποστήριξη κατάφερα να βρω τον εαυτό μου. Ξεπέρασα όλες αυτές τις ατυχίες που προέκυψαν στην αρχή της χρονιάς, βρήκα τον εαυτό μου στο παρκέ και πλέον είμαι έτοιμος και αισθάνομαι δυνατός να βοηθήσω την ομάδα μου» είπε στη συνέχεια.


«Μ αρέσει ο ανταγωνισμός, να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει, είναι ευλογία που μπορώ και παίζω μπάσκετ. Η αγάπη μου για το μπάσκετ είναι αυτή που με κάνει και προσπαθώ για το καλύτερο. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πως η ομάδα ήταν καλύτερη φέτος από τη περσινή. Αυτό που βγάζει η ομάδα είναι υγεία και ολόκληρη η Ευρώπη μας μας χειροκροτεί και μας θαυμάζει» είπε αναφορικά με την προσωπική του απόδοση.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι με την Ζιελόνα Γκόρα. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον μεγάλο τελικό. Είναι ματς πολλών ιδιαιτεροτήτων. Εμείς μπορούμε να παίξουμε σε οποιοδήποτε ρυθμό και το έχουμε αποδείξει. Ο καλύτερος, ο πιο έτοιμος και αυτός που βρίσκεται σε καλύτερη ημέρα θα κερδίσει. Εύχομαι να είναι ο καλύτερος» τόνισε αναφορικά με το ντέρμπι του κυπέλλου.

«Στην Ελλάδα έχουμε διαφορετική κουλτούρα και αντίληψη για κάποια πράγματα. Δυστυχώς έτσι είμαστε Έλληνες και είναι ένα από τα μειονεκτήματά μας. Εγώ απολαμβάνω τον θαυμασμό που εισπράττω στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Θα ήταν παράδοξο στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε να παίζουμε τέλεια. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσουμε τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας γιατί αργότερα θα μας στοιχήσει. Με τις νίκες η αυτοπεποίθηση μας τονώνεται και ιδιαίτερα αυτή των μικρών παιδιών» είπε ολοκληρώνοντας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ