2012-04-14 20:19:27
Φωτογραφία για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Έφθασε κιόλας το Μ Σάββατο , να σας πω ο,τι με την δουλειά δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μέρες που ο Χριστός ανέβηκε το γολγοθά του .

Ισως με απασχόλησε πιο πολύ ο δικός μας γολγοθάς.

Ο Χριστός μας σε λίγες ώρες θα αναστηθεί , εμείς?

Μετά απο δύο χρόνια στο blogging, δεν θάπρεπε αλλά ,σκέφτομαι περισσότερο απο κάθε άλλη φορά , αυτά που θα πω "δημοσίως"   τις ευχές. Σίγουρα ξέρετε ο,τι πω βγαίνει μέσα απο την καρδιά μου , και είναι αληθινό Αναγνώστες ,φ'ιλοι -ες μου, ποτέ μου δεν χάιδεψα αυτιά , δεν μάρέσουν τα μεγάλα και βαρύγδουπα λόγια,(δεν είμαι άλλωστε καλή σ'αυτό).

Το νιώθω και το νιώθετε και σείς ο,τι το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό, αισθάνομαι το μουδιασμα, την αγωνία , την αβεβαιότητα για το μέλλον όλων μας και κυρίως των παιδιών μας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς όμως θα το παλέψουμε θα προσπαθήσουμε βρε αδερφέ ο καθένας απο το δικό του μετερίζι.

Το γολγοθά που μας έλαχε  θα τον ανεβούμε και δεν είναι ηττοπάθεια αυτό ,με όση υπομονή μου έχει απομείνει θα περιμένω ....

Δεν θέλω να σας κουράσω ,γι αυτό θα ευχηθώ σε όλους

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! και όταν λεω  ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ εννοώ πολλά...Πέρσι  ειχα προτεινει  να μην φάτε και πειτε πολύ ,χολεστερίνες και άλλα χαζά.Να φάτε ,φάτε βρε και  φάτε πολύ,τσακίστε τα αρνά και τα κατσίκια  πιείτε πολύ ,(αρκει μην οδηγησετε) .Ούτως ή αλλως στην νηστεία και στη συντήρηση θα είμαστε όλο τον χρόνο.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ektiesthisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ