2012-04-14 20:28:10
Φωτογραφία για Ποιους φόρους θέλουν ΠαΣοΚ και ΝΔ
Ενα από τα πρώτα νομοσχέδια που πρόκειται να έλθουν στη Βουλή μόλις σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες των επικείμενων βουλευτικών εκλογών είναι το φορολογικό....

ΠαΣοΚ και Νέα Δημοκρατία πρόκειται να «συγκρουστούν» προεκλογικά στη βάση των μέτρων που πρέπει να ληφθούν τους επόμενους μήνες για την πρόσθετη μείωση των δαπανών κατά περίπου 11,5 δισ. ευρώ και την αύξηση κατά περίπου 3,5 δισ. ευρώ των φορολογικών εσόδων. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γνωρίζουν οι έλληνες πολίτες ποιες είναι οι προτάσεις των δύο κομμάτων εξουσίας, αλλά και ποιες από αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στο πλαίσιο του δεύτερου μνημονίου και των περιορισμών που θέτει κάθε φορά η τρόικα.

«Το Βήμα της Κυριακής» συγκέντρωσε τις βασικές προτάσεις τόσο του ΠαΣοΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί είτε στα προγράμματα των δύο κομμάτων είτε κατά τη διάρκεια του φορολογικού διαλόγου που διεξήχθη το προηγούμενο διάστημα για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. Μολονότι δεν προέκυψε κάποιο τελικό πόρισμα μετά και την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας, προτάσεις υπάρχουν και από τα δύο μεγαλύτερα κόμματα, και μάλιστα υπάρχει σύγκλιση σε αρκετές περιπτώσεις.

κάντε κλικ για μεγέθυνση planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ