2012-04-14 20:30:18
Φωτογραφία για Πέθανε εν ώρα αγώνα!
Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο της Πεσκάρα και οδήγησε στην αναβολή όλης της αγωνιστικής δράσης στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ιταλίας. Ειδικότερα, ο Πιερμάριο Μοροζίνι της Λιβόρνο κατέρρευσε την ώρα του αγώνα της ομάδας του με τη γηπεδούχο Πεσκάρα για τη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος Ιταλίας και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο.

Ήταν το 31ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Stadio Adriatico», όταν ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Πιερμάριο Μοροζίνι, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής από τους γιατρούς, προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Santo Spirito», αλλά ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας αναβλήθηκε, ενώ η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή όλων των παιχνιδιών στην Ιταλία, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της Serie A.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έλαβε χώρα μόλις λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με τον Φαμπρίς Μουάμπα της Μπόλτον, ο οποίος κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Μοροζίνι ήταν μόλις 26 ετών Μοροζίνι και αγωνιζόταν στην Λιβόρνο δανεικός από την Ουντινέζε. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ