2012-04-14 21:31:14
Φωτογραφία για Κάποιο λάθος θα έκανε...
Aπό το http://epirus.tv/ 

Σχολιάζοντας τη δήλωση της Αγνής Σμπόνια, μετά την ανακήρυξη της ως υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ, στην Πρέβεζα….

Η δήλωση της κ. Σμπόνια:

‘Με μεγάλη συγκίνηση αλλά και αίσθημα ευθύνης η Αγνή Σμπόνια, το νεότερο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, αποδέχθηκε τη πρόταση του Προέδρου του Κινήματος για να είναι υποψήφια Βουλευτής στο Νομό της Πρέβεζας, κάνοντας την παρακάτω δήλωση : «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάει η χώρα να... συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα μου, την Πρέβεζα.

Ανήκω στην γενιά που κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Στη γενιά που ζητούν να πληρώσει το κόστος των αποφάσεων που αφορούν το παρελθόν αλλά δυστυχώς καθορίζουν το μέλλον. Στη γενιά που κουράστηκε να ακούει, κουράστηκε να περιμένει, κουράστηκε να της μιλούν για μεγάλες ιδέες και αφηρημένα οράματα. Ωστόσο, ανήκω και στη γενιά, που θέλει και πιστεύει ότι έχει την δύναμη να αλλάξει την Ελλάδα ξεκινώντας εδώ και τώρα!


Την γενιά που επιθυμεί να ζήσει με αξιοπρέπεια και ελπίδα στη χώρα μας. Οι νέοι άνθρωποι είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε, να έχουμε την ευκαιρία που θα μας δώσουν οι συμπολίτες μας, να συμμετέχουμε και να αναλάβουμε ευθύνες. Έχοντας αυτή την δημιουργική νιότη, την πίστη και την θέληση να κάνουμε όλοι μαζί την Ανατροπή!»’

Πραγματικά η φράση «όλοι μαζί την Ανατροπή!» εξοργίζει και τα λέει όλα… Νομίζω ότι κάποιο λάθος θα πρέπει να έγινε, μήπως η κ. Σμπόνια δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε 2012 και ότι κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ του 2012, πραγματικά τι θα ανατρέψουμε όλοι μαζί Κάποιος επιτέλους ας βοηθήσει τους νέους υποψηφίους και κυρίως αυτούς του ΠΑΣΟΚ να αλλάξουν τουλάχιστον λίγο την επιχειρηματολογία τους και τον πολιτικό τους λόγο διότι μάλλον δεν κατάλαβαν που βρίσκονται και τι κάνουν!
John J. Rambo Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ